Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Skaperverkets kulturkafé: Ronnie Mag Larsen. Dag Frode Eilertsen

Skaperverkets kulturkafé: Ronnie Mag Larsen. Dag Frode Eilertsen

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 12. oktober 2017, fra 19:00

Skaperverkets kulturkafé presenterer: Ronnie Mag Larsen
Musikalsk innslag ved Dag Frode Eilertsen

Åpen kafé fra kl 19.00
Konsert/samtale kl 20.00
Gratis inngang

Livet er herlig!
Ronnie Mag Larsen er en allsidig kar. Han har spilt i bandet The Margarets og spiller perkusjon i bandet Giske. Han er forfatter hos Cappelen Damm, musikkanmelder i Vårt Land og har to musikkprogram i uken på Ordentlig Radio. Han har skrevet Jazzopera sammen med The Brass Bros, skrevet manus til spillefilm og jobbet på Holtekilen Folkehøgskole siden 1999. I mai åpnet han sin egen bokahndel på Tofte, og han etablerer sitt eget politiske parti, Kystpartiet.

For 12 år siden fikk Ronnie og kona Jill Therese et umenneskelig valg. De fikk ett døgn på å bestemme seg om fosteret deres skulle leve eller ikke. Gutten hadde downs syndrom. Hør Ronnie fortelle sin historie om hvordan han ser på menneskeverd, og hvordan livet med Ask har vært. Samtalen blir ledet av Emil Skartveit

Før Ronnie slipper til, får vi et musikalsk innslag ved Dag Frode Hængsle Eilertsen. Dag Frode er en dyktig sanger og gitarist med sterk formidlingsevne, for mange kjent som en av frontfigurene i Mannssambandet til Frelsesarmeen. Han har tidligere vært gjest på en av julekonsertene våre i Domkirken, og vi er glade for å ha han tilbake i Tønsberg. Denne kvelden vil han gi oss noen av sine egne låter, og det blir garantert en god opplevelse å sitte ned og høre Dag Frode. Med seg på scenen har han Øystein Eriksen på bass.

Vi lover en varm og god kulturkafé denne høstkvelden, med et sterkt og godt innhold til ettertanke. Kaféen fyller disken med deilige fristelser og tilbyr kaffedrinker i alle varianter. Velkommen!

Sted

Fretex-butikken og Skaperverket

Nedre Langgate 19, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.