Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Håp under broene - en julekonsert

Håp under broene - en julekonsert

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Torsdag 7. desember 2017, fra 19:00

Håp under broene - en julekonsert i Stoltenbergparken

Håp under broene er en julekonsert plassert i et miljø der julefortellingen hører hjemme, blant mennesker som strever. Torsdag 7. desember kl 19.00 holdes konserten i Stoltenbergparken i Tønsberg. Om ikke under en bro, så under en paviljong, der vi ofte finner mennesker som har søkt ly for vær og vind, og som ikke lett får plass i det gode selskap.

Tekstene formidles av skuespiller Per Christian Ellefsen. Solist er Eline Smith Rydningen. Kapellmester, Thor-Erik Fjellvang. Idé og konsept ved Frelsesarmeens Jan Harald Hagen.

Det var under byens broer Frelsesarmeen startet sitt arbeid. Ved å holde julekonserter på disse stedene, prøver vi å rette oppmerksomheten mot at Jesus kom til vår verden, ikke på kongelig vis, men for å dele kår med oss og våre strevsomme liv. Her møter vi ham, i mørket i kulda og feirer at Gud kom nær og ble en av oss. Så følger vi han en kort stund – til han blir forfulgt og må legge ut på en reise knapt noen visste hvordan skulle bli. I likhet med mange i vår tid som legger ut på utrygge reiser – i håp om en bedre framtid.

Det blir en fantastisk stemning i parken denne kvelden, med stemningsfull lyssetting og en formidling du neppe har hørt tidligere.

Arrangementet er gratis, og vi byr på suppe. Det er mulig å gi en gave i julegryta.

Sted

Stoltenbergparken