Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Et stk. Tourettes syndrom - Nøkkelen til suksess

Et stk. Tourettes syndrom - Nøkkelen til suksess

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 23. september 2016, fra 18:00

Billetter

Nettkjøp

Du har sett ham på 71° nord, og du hører han som regel lenge før han kommer. Han har tatt store og små scener over hele landet med storm, og bidratt til mange smil og mye latter i kassen på Rema 1000.

På scenen tar Adrian for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for og etter hvert få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen. Du får i foredraget til Adrian presentert verktøyene du trenger for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv med Tourettes syndrom. Fremdeles sterkt rammet av Tourettes syndrom tar Adrian for seg reisen fra de tøffe ungdomsskoleårene som mobbeoffer, fram til der han står i dag som foredragsholder, og deltaker i sesong 18 av realityserien 71˚ Nord.

Kom og bli med på en følelsesmessig berg- og dalbane, hvor Adrian forteller hvordan han har snudd de negative opplevelsene til noe positivt. Her får du servert et solid budskap samtidig som du opplever triste tårer og krampetakende latter i skjønn forening.

"Veldig mange har fremdeles ikke opplevd alle de fantastiske effektene grensesprengende "galskap" kan ha på kroppen.

Sted

Spark Cafe

Øvre Langgate 45, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Øvre Langgate 45, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.