Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Vibbefest

Vibbefest

Bildet er hentet fra Facebook-arrangementet.

Tider

  • Fredag 15. juli 2016

Billetter

I døra

Voksen: 100,-

Det blir VIBBEFEST på Gamle Total under Slottsfjell!

fredag 00:00
cc: 100
20 års aldersgrense

Inviter dine babies og bros<3

Etter fire utsolgte VIBBEFESTer i Bergen, og over 400 gjester på første VIBBEFEST i Oslo, tar vi i Vibbefanger (selskapet til bla. rapgruppen Hester V75) turen på Total, under klubbprogramet på Slottsfjell.

Det går ned på fredag kl 00, etter festivalområdet stenger. VIBBEFESTen skjer i samarbeid med resten av programet på total: https://www.facebook.com/events/838148986319619/

Hester V75 (minigig)
Kjartan Lauritzen (minigig)
Niilas
Softcore Untd.
Mato Grytten

Opplegg:

Hester V75 (minigig)

Hester V75 er en rap-gruppe bestående av en ung vennegjeng fra Bergen. 2016 har vist seg å være året deres; bare to år etter de ga ut sine første demoer på SoundCloud, endte de opp med å spille konserten som mange har omtalt som høydepunktet på by:Larm 2016. Det resulterte i fire femmere, blant annet fra Dagbladet.

Den 29. April ga de ut sin første offisielle utgivelse på Vibbefanger, 115 Drømmer. Minialbumet fikk terningkast fem i både Natt&Dag og Bergens Tidende, og Gaffa skriver “Med velproduserte melodier og lekne tekster beviser gruppen at de fortjener en plass blant de beste i norsk hip-hop”.


Kjartan Lauritzen (minigig)

Kjartan Lauritzen er ein 20 år gammel rapper frå Sogn & Fjordane, tilflytt til Bergen, som dukka opp seint i 2014. Han var ein av artistane som var med i Dagens Næringslivs fredagsmagasin, D2, i saken om den nye rapbølgja frå Bergen saman med artistar som Yoguttene, $ushi x Kobe og Hester V75.

Hans første EP, Mestertyv, kom ut seint i Februar, og ikkje lenge etter kom EP nummer to, Under Skyen. Frå den andre EPen kom singelen «Havanna», som har blitt streama over 500.000 gonger berre på Spotify. Singelen havna på 16. plass på Spotify Viral 50 i Norge, 20. i Sverige og 17. i Danmark. Han slepp sin tredje EP, som vil by på nye sider av Kjartan Lauritzen, i juni 2016


Niilas

Niilas, også kjent som Peder Niilas, er en elektronikaprodusent fra Bergen. Niilas lager bløt elektronika, i hard stil og høyt tempo. Han ble plukket av P3 sommeren 2015, hvor han ble Ukas Urørt og har kjørt både DJ-set på Ruben og Christine Danke. Han har allerede hustlet internasjonal oppmerksomhet på bla. BBC Radio 1 og i-D(VICE), hvor han på sistnevnte slapp singelen “Cosylan” som raskt ga han gode tilbakemeldinger.

Han er blitt en stødig DJ, som har gjort han ettertraktet på klubbscenen i både Bergen og Oslo. At mye har skjedd på kort tid sier noe om potensialet han har for å nå langt som både artist og produsent. Vi gleder oss til å se utviklingen, og vi tror at han kan gjøre seg gjeldende både nasjonalt og internasjonalt.
Mato Grytten


Softcore Untd. (Verdensrommet + Onge Sushimane)

Softcore Untd. består av Onge $ushimane, Emir Hindic, fra rapduoen $ushi x Kobe, Andreas Høvset og Vetle Junker fra Verdensrommet, samt Jarand Stavland Groven og Mathias Humlen.

Musikken befinner seg et sted midt i mellom der $ushi x Kobe og Verdensrommet befinner seg – 808-trommer, saksofoner og jazzgitarer. Den Onge $ushimane man har blitt kjent med via $ushi x Kobe har fått et annet uttrykk, og det samme gjelder Andreas, vokalisten man kjenner fra Verdensrommet, både lyrisk og melodisk. På EPen veksler de to vokalistene sømløst mellom partier, og bidrar til en utgivelse som er vanskelig å sette i bås med sjangerbegreper.


Mato Grytten

Mathias Olaussen og David Grytten er en DJ- og produsentduo som som bl.a står bak beatsene til Hester V75, både sammen og hver for seg. David og Mato fant tonen, og et helt naturlig produksjonssamarbeid startet. I tillegg har de begge et veldig bredt inspirasjonsfelt fra forskjellige grener av rap og annen musikk, som gjør at de utfyller hverandre på en enestående måte.

I tillegg til å produsere beats for Hester V75 og andre rappere, debuterte de som DJs på VIBBEKLUBB under by:Larm 2016. Etter dette har de spilt jevnlig på utesteder i Bergen, og kjørte opp Oslo med heftige tunes under VIBBEFEST på Parkteateret. Med denne duoen bak DJ-bordet kan man vente seg rapbangere og annen basstung musikk som får svetten til å renne på dansegulvet. De har enormt god smak.

Les mer om Vibbefanger her: www.vibbefanger.com/vibbefest-1/

Sted

Gamle TOTAL

Stoltenbergs gate 46, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Stoltenbergs gate 46, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.