Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Humorgalla

Humorgalla

Humorgalla

Tider

  • Fredag 29. oktober 2010, fra 21:00

Det er duket for humor i bøtter og spann når fire av Norges beste komikere kommer for å kjøre stand up show hos oss. Her får du stor bredde i humoren, fra politisk og dagsaktuell humor, til de små ting i hverdagen.

Kveldens konferansier er Johan Golden og han binder innslagene sammen så suverent som han bare kan. Dette blir en kveld med noe for enhver smak!

Johan Golden
Denne karen bør være kjent for de fleste, både gjennom suksesser på TV, radioprogrammer og scene. Med sin korrekte, tilbakelente og hyggelige autoritet vinner han publikum med sine velformulerte betraktninger om høyt og lavt.

Jonas Rønning
Jonas Rønning får alltid frem latterbrølene og er en av veteranene i bransjen. For mange er Jonas kjent som megafonmannen, og ikke helt uten grunn. Med sin faste følgesvenn på scenen har fått det norske folk til å ramle av stolene i en årrekke. Den erfarne komikeren er etter 15 år fremdeles en publikumsfavoritt!

Jonna Støme
Er kjent fra NRK, men har også gjort stor suksesss som komiker landet rundt. Jonna har en unik evne til å finne de bitte små tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner.

Lisa Tønne
Lisa Tønne er en veldig allsidig artist. Som skuespiller, revy- og musikalartist, programleder og komiker har hun med tiden etablert seg som en av Norges morsomste kvinner! Du har vel fått med deg hennes alter ego Ali Reeza?

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.