Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Den fantastiske trollmannen fra OZ

Den fantastiske trollmannen fra OZ

Den fantastiske trollmannen fra OZ

Tider

  • Fredag 20. mai 2011, fra 18:00
  • Lørdag 21. mai 2011, fra 14:00
  • Lørdag 21. mai 2011, fra 16:00
  • Søndag 22. mai 2011, fra 16:00
  • Søndag 22. mai 2011, fra 18:00
  • Mandag 23. mai 2011, fra 10:00
  • Mandag 23. mai 2011, fra 12:00

Basert på boken av Lyman Frank Baum, filmen fra 1937 og filmen "The Wiz" fra 1978.

Den klassiske historien vi kjenner til i Trollmannen fra OZ har flyttet litt på seg, nå skjer alt i og rundt Tønsberg by. På en måte er det en by vi kjenner, på en annen måte er den litt ny. Og Dorothy må på en reise i seg selv, for å finne ut hvem hun er.

En ungdomsskoleklasse kommer inn i et stort lokale i Tønsberg. De skal lage elevball. Men akkurat da kjøper en investor stedet, og ungdommene må finne et annet sted å møtes. Ikke lenge etter dette blir den unge jenta Dorothy feid med av en magisk tornado, og havner i Munchkinland, et sted i landet OZ. Det ligner mye på Tønsberg, men er ikke det. Her er skatere, noen snille hekser og noen slemme. (Dorothy kommer til å drepe den ene, men det er et uhell - og hun var veldig ond.) Dorothy arver den onde heksens magiske sko, og tar fatt på en spennende reise gjennom Oz, for å finne den fantastiske trollmannen som kan hjelpe henne å komme hjem. Underveis møter hun alle de kjente figurene fra "Trollmannen fra Oz"; Fugleskremselet som ikke har noen hjerne, Blikkmannen, som ikke har noe hjerte, og Løven uten mot. Hun møter apekattene til den onde heksa også. Og mange rare mennesker i Smaragdbyen der trollmannen bor.

Sjøbodteatret samarbeider denne gangen med Studio Future (Z) v/Petter Solvang, dansestudioet som holder til i nabolokalene til Papirhuset Teater. Det blir en forestilling med dans, skateboardtriksing, musikk og sang. Manuset av Heidi Germann er laget i samarbeid med skuespillerne.

Kontakt


Billettbestilling 907 13 055

Sted

Støperiet

Rambergveien 5, Tønsberg

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.