Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen trio

Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen trio

Tider

  • Fredag 8. april 2016, fra 20:00

Billetter

Nettkjøp

Voksen: 250,-
Honnør: 220,-
Student: 150,-

Denne fargerike trioen spilte sin første konsert sammen på Gamle Ormelet på Tjøme sommeren 2013. Siden har de høstet trampeklapp fra flere norske scener, og i april 2016 tar bestevenninnene med seg sprudlende spilleglede og et tosifret antall instrumenter til Nøtterøy Kulturhus. En av trioens medlemmer, nøttlendingen Hanne Mari Karlsen, er dessuten på hjemmebane!

Unni Wilhelmsen har gitt ut 8 album med egne låter, båret hjem to Spellemannpriser og reiser land og strand rundt for fulle hus, både som seg selv og som fast gitarist i Di Derre. Solveig Heilo har i flere år reist verden rundt med Katzenjammer og er vant med publikumsmengder opp mot 40 000 jublende fremmøtte. Hanne Mari Karlsen er sivilingeniøren som ble overtalt til å bli med på scenen og spille 7 instrumenter på sin første konsert. Dette er visuelle damer med trøkk - som leverer unike, håndplukkede og framfor alt håndskrevne låter.

De sammenlignes med navn som Simon & Garfunkel, First Aid Kit, Nick Drake og Bon Iver - men aller mest er de Unni Wilhelmsen, Sol Heilo og Hanne Mari Karlsen TRIO.

Mer informasjon her

Sted

Nøtterøy kulturhus

Tinghaugveien 14, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tinghaugveien 14, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.