Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Nøtterøy - Haugaland

Nøtterøy - Haugaland

Tider

  • Søndag 24. januar 2016, fra 16:30

Billetter

Gratis

Førstkommende søndag gjester Haugaland Nøtterøyhallen. Vi tapte mot Haugaland med ett mål i høst, men denne gangen skal vi ta dem og sikre oss at poengene blir på øya og i Tønsberg. Haugaland har som oss åtte poeng, og er da også involvert i bunnstriden. Så dette er en særdeles viktig kamp for begge lag. Vi er selvsagt sårbare med Fabians skade, men har allikevel spilt to gode kamper etter juleferien.

Haugaland kommer fra to klare tap mot hhv Falk og Charlottenlund, så det bør være en kamp med vinnermuligheter. Men hver kamp “lever sitt eget liv”, og i håndball har det en tendens til å bli jevne kamper og små marginer hvor det laget som har dagen går av med seieren. Det betyr at hele laget må opp på det innsatsnivået vi hadde mot Falk, først da vinner vi flertallet av duellene og spiller på oss selvtillit til å stå løpet helt ut.

At vi gjør en god kamp mot Falk skyldes også trykket fra tribunen og stemningen i hallen. Det gleder oss stort at våre tilhengere hørtes best til tross for at de var i mindretall. Det betyr mye for klubben at våre supportere bidrar til å skape en fin ramme for kampen, og for laget i form av ekstra motivasjon til spillerne når det røyner på.

Møt opp i Nøtterøyhallen førstkommende søndag, lag et helsikes liv og vis at du virkelig vil hjelpe gutta våre frem til to uhyre viktige poeng!

Og du, spre gjerne kampbudskapet for oss!

Sted

Nøtterøyhallen

Grindstuveien 30, Nøtterøy

Powered by Google

Du kan åpne adressen Grindstuveien 30, Nøtterøy i Google Maps eller Apple Maps programmet.