Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Dulpen

Dulpen er et populært badested som ligger flott til i nordenden av Holmestrand ved Holmestrand Fjordhotell.

Verftet

Øl, vin og kaffebar med alle rettigheter på Kaldnes brygge i Tønsberg. Åpent Søndag til tirsdag 10.00 til 17.00 Onsdag til lørdag 10.00 til 23.00

Horten Roklubb

Horten Roklubb ble stiftet 1930 og er en av Norges beste roklubber. Klubben holder til på Indre Havn i Horten.

Skallevoldstranda

Litt mindre enn nærmeste nabo, men minst like sjarmerende. Ca. 7 km fra Tønsberg sentrum og rett bortenfor Ringshaugstranda ligger "lillebror" Skallevoldstranda. Mindre "befolket" enn på Ringshaug, så er Skallevold et fint alternativ til de som ønsker litt mer plass rundt seg. Langgrunnt, familievennlig og området kan tilby lekeplass, volleyballbane, basketballbane og fotballbane. Området ligger i nærheten av flotte turområder som Essoskogen og Karlsvika med sykkelvei rett forbi. Skallevold Camping ligger like ved stranden.

Gildehallen

Gildehallen er en rekonstruksjon av en av vikingtidens store festsaler. Det ble i 2007 funnet avtrykk av slike haller på Borre, og det blir mer og mer tydelig at Borre var et maktsentrum allerede fra før vikingtiden.

Galleri Bogenloftet

Sandodden

SB CrossFit

På SB CrossFit kommer miljøet først. Vi har en kjerne av varme og vennlige mennesker, som motiverer hverandre til å lykkes.

Gründerhuset Hi5

Gründerhuset er en inkubator/akselerator/veksthus for founders/startups med ambisjoner og potensial for større vekst.

Lauritz Bar

Lauritz bar serverer god rock og godt drikke.

Nøtterøy kulturhus

Vi ønsker bredde i programmet og har som mål å dekke alle de ulike scenekunstene. Nøtterøy Kulturhus er et regionalt kulturhus for midtre Vestfold. Kulturhuset åpnet i 1994, og har utviklet seg til å bli en av de sentrale aktørene på østlandet. Vi ønsker å være et kulturhus som tilbyr noe til nesten alle, med en bredde i programmet som spenner fra det folkelige til det -smale", og som dekker alle de ulike scenekunstene. På de profesjonelle forestillingene vi presenterer har vi et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet, og vi forsøker å ligge på et fornuftig prisnivå. Nøtterøy Kulturhus ønsker også å være et kulturhus for amatøroppsetninger med lokale aktører.

Plan B Sportsbar