Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Frelsesarmeen i Tønsberg

Thaulowhullet

Thaulowhullet, også kalt "Hølet", er en liten, bortgjemt, perle av en utescene i naturparken Frodeåsen rett utenfor Tønsberg sentrum. Stedet har vært i bruk som kulturarena siden Thesbiteateret i 1999 startet sin tradisjon med årlige Shakespeare-oppsetninger i Hølet.

Brygga kino

SF Kino Tønsberg Brygga har i over 20 år levert det ypperste av kinokvalitet og service til Tønsberg by og omegn. I samarbeid med de andre SF Kinoene i Norge, bygger vi på et fellesskap om å skape den best mulige opplevelsen for vårt publikum. Med plassering midt i hjertet av Tønsberg by, er vi et steinkast unna både kjøpesenter og et bredt utvalg av restauranter og utesteder. SF Kino Tønsberg har 6 Saler, alle med topp kvalitet digital lyd og bilde.

Søndre Slagen Kirke

Vektergården

Midt i Horten Sentrum – beliggende mellom sentrene Sjøsiden og Torggården – finner du Vektergården senter. Et trivelig senter med spennende butikker og mangfold!

Eikbanen

Spar Kaldnes

The Beat

Tønsbergs eneste diskotek med 18-års-grense.

Horten Skatepark

Olsgård Atelierfellesskap

Olsgård atelierfelleskap holder til i den gamle husmorskolen på Olsrød. I huset finner du nærmere 30 kunstnere og kreatører i et livlig og fargerikt fellesskap. Vi arrangerer flotte utstilinger, morsomme kurs og vørksjåpps innen maling, tegning, collage og mye annet. Spennende foredrag om alt mellom himmel og jord - og vi holder Åpen Dør en gang i året (rett før påske). Da inviterer vi deg inn til å ta en titt i alle våre spennende rom ...

Bare Barista

Tønsberg hadde behov for en kaffebar med bakgårdservering og søndagsåpent! Åpningstider: Man-Fre 08.00-18.00 Lør 09.00-17.00 Søn 10.00-17.00

Spiseriet Furustrand

Furustrand ble bygget i 1931 og det ble startet restaurant her. Spesielt under krigen var det mye revyer og cabareter på scenen i restauranten. Etter krigen og i årene frem til begynnelsen av 80-tallet ble stedet brukt mest som danserestaurant. I -84 overtok Svein Wollert-Nilsen som er arkitekt av yrke og begynte å bygge om stedet. Området rundt Furustrand har en historisk forankring, tilknyttet sagaen om den danske kongen Sigurd Ring, som endte sine dager i kamp her. Nede ved vannet finner du Kong Sigurds borg hvor det er bygget et amfi for blant annet konserter. En del av hyttene og leilighetene er også inspirert av sagatiden. Spiseriet Furustrand ble i 2015 overtatt av Rune Studsrød som har mange års fartstid i restaurantbransjen. Rune og hans medarbeidere tilbyr tradisjonsrik, hjemmelaget mat i en lun og hyggelig atmosfære. Restauranten har panoramautsikt over Oslofjorden og ligger rett ved siden av Ringshaugstranden utenfor Tønsberg.