Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Nøtterøy kirke

Vestfold Kunstsenter

Synliggjør kunstnernes potensiale som viktige bidragsytere i utviklingen av Vestfold som et kulturfylke. Vestfold Kunstnersenter ligger sentralt til i Øvre Langgate i Tønsbeg sentrum.

WITH bok & kaffe

WITH brød & kaffe's avdeling nr. 2 på bibilioteket i Tønsberg.

Torås fort

Torås fort er et nedlagt kystfort helt sør på Tjøme. Det ble påbegynt i 1939 som en del av Oslofjord festning, som ellers bestod av Mågerø fort, Bolærne fort og Rauøy fort. Fortet ble ikke ferdigstilt før den tyske okkupasjonen.

Kilden Bowling

Kilden Bowling ligger i underetasjen til Kilden Kino, har 10 topp moderne bowlingbaner, og fokuserer på kvalitet og bowling som underholdning og hygge. Vi har også stor spilleavdeling i 1.etasje med 3 biljardbord, samt en rekke underholdningsautomater som lufthockey, bilsimulatorer, basketspill og bokseautomat.

Messeområdet

Riggerloftet

Riggerloftet er en laftet tømmerbygning i 4 etasjer. Vi har lenge trodd at det opprinnelig ble bygget som kornmagasin 1780 årene, muligens på Bolærne. Det viser seg at det er vanskelig å finne belegg for dette noe sted. Vi har ingen sikker dokumentasjon før 1833 hvor bygningen vises på et maleri fra Kaldnes, laget av Johannes Flintoe. Riggerloftet har vært benyttet til mastebod, barderenseri, riggerloft og lager på Kaldnes.

The Sense

Vi har byens nyeste og mest moderne lokaler og serverer smakfulle Asian fushion retter som er naturlig å dele med venner og forretningsforbindelser. Vi har en rekke eventer, tilbyr byens beste cocktails og når kvelden kommer yrer det av liv. I tilknytning til våre lokaler ligger idylliske Foynhagen med konserter og eventer hele sommeren På vinterstid har kan du nyte Vinterhagen, et oppvarmet område i Foynhagen. Her vil det være mulig å booke lukkende selskaper og eventer.

Tønsberg Flyveklubb

Klubben har hangar og klubbhus på Jarlsberg. Klubben opererer to klubbfly fra Jarlsberg. Det ene er en fireseters fly av typen Cessna 172 SP, LN-TFK. Det andre er ett toseters Tecnam P2002-JF, LN-TBG. Flyene benyttes av medlemmene til tur- og skoleflyging. I tillegg opererer klubbens medlemmer flere privateide fly fra Jarlsberg. Klubben disponerer klubblokaler med god plass til sosiale aktiviteter samt kontorer og rom for undervisning og planlegging av flyturer.

Holmane Strongman Lokale

Plan B Sportsbar

Becks Brasserie & Bar Tønsberg

Vårt spisested ligger kanskje nærmest opp til et Brasserie, med en anelse fransk touch. Med herlige kjøttretter på menyen kan våre restaurantgjester spise seg gjennom en rikholdig, men også folkelig og rimelig meny.