Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Steder

Fix Arena

Prosjektet med å lage Fix Arena startet med et ønske om å kunne tilby et helårs treningsalternativ for både bredde- og toppfotballen i Tønsberg og omegn. Hallen er en fullisolert helårshall med kunstgress i Greveskogen rett ved siden av Tredjedammen og Greveskogens gymsal.

Sandodden

Bymisjon brukthandel

Brukthandlen ble åpnet i mars 2005 av Stiftelsen Kirkens bymisjon Vestfold (SKBV). Brukthandlen drives på frivillig basis og av mennesker som er i arb Ved å gjenbruke istedenfor å kaste bidrar vi til: - At mennesker kan få kjøpt rimelige kvalitetsvarer. - Å hjelpe de som har vært utenfor arbeidsmarkedet i kortere eller lengre tid, tilbake til yrkeslivet. - Mindre søppel og forurensning. - Å skape en sosial arena og et møtested på Sem. - At mennesker kan få engasjere seg i bymisjonens diakonale og sosiale arbeide. Det er alltid gratis kaffe til våre besøkende, ofte med en kjeks å bite i. Vi har også en stor gratis parkeringplass ved butikken. Ønsker du å vite mer om Bymisjonens arbeide. Les mer på www.bymisjon.no

Big Horn Steak House

Café Pi

I vår nye café pi frister entusiastiske kokker og effektive servitører med herlig mat og drikke. Kafeen er trendy innredet og er hele byens treffsted både på dagtid og kveldstid. Her i urbane café pi kan du som vår gjest nyte dagens kaffe latte eller et glass vin om kvelden. I tillegg tilbyr vi varierte lunsj- og middagsretter. Byens beste kaffe! Vi har en fristende kaffemeny med kaffe latte, cortado, cappuchino, espresso, americano m.m. For de minste. Her finnes egen barnemeny og hotellets nye lekerom gir de små muligheten til utfoldelse. Foto: Byen din © 2011

Teie Skole

Teie skole er Nøtterøys største barneskole med ca. 440 elever fordelt på 21 klasser. Skolen stod ferdig til skoleåret 2012/13, og fremstår som en skole bygget for fremtiden. Den er bygget med tanke på fleksibilitet, læringsmiljø og nye krav til pedagogikk.

Tønsberg Vandrerhjem

Velkommen til Tønsberg og Vandrerhjemmet! Overnatting uten trafikkstøy i naturskjønne omgivelser på "landet" i Tønsberg sentrum. Prisene er til å leve med og atmosfæren gir deg lyst til å komme tilbake, - igjen og igjen.

Stall Verdens Ende

Ride- og treningssenter med beste beliggenhet i Norge!

Vestfold fylkeskommune

Fylkeskommunen utvikler Vestfold! Videregående opplæring, fylkesveier, kollektivtransport, tannhelse, næring, planer, ressursforvaltning, kultur, folkehelse, miljø, kulturarv.

Andebu bibliotek

Kverneriet

Byens beste burger. Landets beste burger!

Skallevoldstranda

Litt mindre enn nærmeste nabo, men minst like sjarmerende. Ca. 7 km fra Tønsberg sentrum og rett bortenfor Ringshaugstranda ligger "lillebror" Skallevoldstranda. Mindre "befolket" enn på Ringshaug, så er Skallevold et fint alternativ til de som ønsker litt mer plass rundt seg. Langgrunnt, familievennlig og området kan tilby lekeplass, volleyballbane, basketballbane og fotballbane. Området ligger i nærheten av flotte turområder som Essoskogen og Karlsvika med sykkelvei rett forbi. Skallevold Camping ligger like ved stranden.