Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Steder

Tjøme Fotoklubb

Tjøme Fotoklubb ble stiftet i 1982, og har ca. 40 medlemmer. Vi holder til i låven på Øvre Haug Gård, og har møte ca. 1 gang pr. måned. Alle ikke-medlemmer er velkomne for en uforpliktende foto-prat.

Slottsfjellsmuseet

Midt i Tønsberg, i vakre omgivelser ved foten av Slottsfjellet, ligger Slottsfjellsmuseet. Museet og området rundt er et sammenhengende kulturminne , som representerer byens lange historie, med bl.a. byløkker, markering av teglovn fra middelalder og museets bygdeavdeling. Ruinparken på Slottsfjellplatået viser rester etter en av landets og Nordens største middelalderborger. Slottsfjellsmuseet vil med tiden bli et sentralt middelaldermuseum hvor byens og Vestfolds historie sees i sammenheng med nasjonale og internasjonale interesser. Nye middelalderutstillinger vil inkludere byen og Slottsfjellet med Tallak og museumsområdet. Slagordet ”Med en levende middelalder inn i fremtiden” vil gi en pekepinn på hvordan museet ønsker å møte publikum fra 2012.

Jarlsberg luftsportssenter

Flyplassen på Jarlsberg, like utenfor Tønsberg, har et yrende miljø av ulike luftsportsmiljøer. Aktivitetene er organisert under Jarlsberg luftsportsenter og består av ulike miljø for småfly, fallskjermhopping, og modellflyging.

Café M

Her er kaffen god og maten topp. Et hyggelig sted med veldig god steming. Café M ligger perfekt plassert 10 minutter gange fra Farmandstredet. Her finner du store sittegrupper ute i sola og store lokaler med mye lys og atmosfære. Kaffe, lunsjretter som varierer og deilige hjemmebakte kaker står på menyen. Gatene rundt har gratis parkering så her kan du enkelt stikke innom for en etterlengtet kaffe. Nye retter i vår faste meny og i vår varierende tavlemeny! I tillegg til vår faste meny vi en egen tavlemeny på ved disken i cafeen hvor det er et variert utvalg av spennende retter fra vårt kjøkken inkludert middagsretter og supper. Vårt mål er at tavlemenyen skal være et "dynamisk" menykart med rom for spennende variasjoner og nyheter. Utleie av lokaler: Vi leier ut våre hyggelige lokaler til julebord, forretningslunsj, salgsmøter, vareshow, presentasjoner, events, kurs, oppvisninger, selskaper, foredrag samt alle typer private selskaper og arrangementer. Reservasjon av bord eller egen avdeling, dag- og kveldstid mottas! Tilbud på egen selskapsmeny: Velg retter fra vår meny eller be om forslag til komplette pakker med mat, vin, dessert osv. Alle rettigheter på servering av drikke Take away på all kaffe og mat Prosjektor, lerret og lydanlegg til disposisjon Catering på forespørsel Cafe-m har utvidet åpningstid på alle arrangementsdager også for gjester som ikke skal delta på arrangementene.

Bolærne-øyene

På vestsiden av Oslofjorden i nordre del av Færder nasjonalpark ligger Bolærne-øyene. Disse øyene i havgapet har unik flora, kulturminner og historie.

Kastell Café

Her på Kastell cafèn serverer vi deg en kopp kaffe, en bolle eller et lite lunch måltid du kan nyte.

Messehall B

Lokalet på Hvasser

Kanalrock

Vestre Bolærne

Mellom Vestre – og Mellom Bolærene ligger idylliske Jensesund der besøkende kan kombinere vakker natur med kystkultur. På Vestre Bolæren er det spennende naturområder, fine badestrender og teltplass.

Tønsberg Seilforening

Seiling, ung som gammel. Stedet er Fjærholmen og Tønsberg Seilforening.

Andebuhallen