Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Steder

Fjærholmen Friområde

Flott naturområde med strand, svaberg og turområde. Fjærholmen på Nøtterøy er en liten plass som ligger syd på den lille øya Føynland. Her finner du strand, volleyballbane, en liten kiosk som er åpen i sommersesongen, campingplass, seilbrygger samt seilklubb og marina. Området byr på turstier i flotte omgivelser.

Kilden Bowling

Kilden Bowling ligger i underetasjen til Kilden Kino, har 10 topp moderne bowlingbaner, og fokuserer på kvalitet og bowling som underholdning og hygge. Vi har også stor spilleavdeling i 1.etasje med 3 biljardbord, samt en rekke underholdningsautomater som lufthockey, bilsimulatorer, basketspill og bokseautomat.

Spar Kaldnes

Boondocks Hideout

Irish pub & bar Welcome to a nice and cosy pub in the heart of Tønsberg, Norways oldest town. We serve a rich variaty of softdrinks, hotdrinks and beers.

Haugar Vestfold Kunstmuseum

Haugar Vestfold Kunstmuseum er lokalisert til den tidligere Sjømannskolen midt i Tønsberg sentrum. Bygning og beliggenhet Den imponerende murbygningen er tegnet av arkitektene Bjercke og Eliassen og ble oppført 1918-21. Fire år senere fikk den A. C. Houens pris for god arkitektur. I utformingen av fasaden samarbeidet arkitektene med billedhuggeren Wilhelm Rasmussen (1879-1965), som lot utsmykke den med 12 karyatider i Larvikitt fra Brøttsøbruddet på Tjøme, forestillende noen av de eksotiske folkeslag som sjøfarerne ville møte ute i verden. Beliggenheten er både vakker og historisk der museet troner i parkmessige omgivelser mellom det gamle tingstedet Haugating og et par enda eldre gravhauger. I disse mener man med støtte i Snorre at Harald Hårfagres to sønner Olaf og Sigrød er hauglagt etter at de ble drept av den tredje bror Eirik Blodøks på Haugar våren 934. Selve stedsnavnet Haugar skriver seg trolig helt tilbake til jernalderen. Etablering og drift Museet ble etablert som en stiftelse opprettet av Vestfold fylkeskommune og vertskommunen Tønsberg 1. januar 1993. Utgangspunktet var fylkesplanens målsetting om å utvikle Vestfold som kulturfylke og at befolkningen også i denne regionen skulle få anledning til å oppleve billedkunst og kunsthåndverk på et høyt kvalitativt nivå. Fra museet åpnet i september 1995 og frem til 1. januar 1998 ble museet drevet av stiftelsens styre. Deretter overtok Vestfold fylkeskommune driftsansvaret, mens stiftelsen fortsatt står som eier av samlingen. Tønsberg kommune yter et årlig bidrag til museet tilsvarende omlag 25% av driftsbudsjettet. Bygget eies i dag av Fylkeskommunen. Samlingen Haugars samling av kunst og kunsthåndverk teller omlag 347 (per 2006) verk som eies av stiftelsen Haugar Vestfold Kunstmuseum. Ved etableringen av museet fantes det ikke noen offentlig kunstsamling i fylket som kunne overdras til stiftelsen og danne grunnlaget for det videre innsamlingsarbeidet. Samlingen er derfor i det vesentlige erhvervet ved gaver fra Norsk Kulturråd og Haugars Venneforening samt donasjoner fra lokale kunstnere og samlere, men også gjennom en rekke egne innkjøp.

Kanalrock

Runarhallen

Wilhelmsen House

Wilhelmsen House Apartments tilbyr et fleksibelt, kostnadseffektivt og markedstilpasset boalternativ til både bedrifter og enkeltindivider.

Veierland

Andebu bibliotek

GarasjeTorget

"Garasje Torget" er et nytt tilskudd inne på det militær-historiske anlegget på Karljohansvern i utkanten av Horten sentrum. Med solrik beliggenhet befinner torget seg innenfor verftsmuren med det ærverdige Marinemuseet og Preus Museum som nærmeste nabo. Lokalene som omkranser det lille torget har tidligere vært benyttet som garasjer og lagerplass i Forsvaret. Gjennom å håndplukke kunstnere - og små næringsvirksomheter med fokus på kultur og opplevelser har vi etablert et publikumsrettet, åpent og kreativt miljø med gallerier, verksteder, Kafè, bruktbutikk og søndagsmarked.

Active Hotell