Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Bryggerhuset

Grandgården Mat & Drikke

Matsted midt i Tønsberg i nye og unike lokaler.

AutoClassic

Norges eneste spesialist på Mini!

Revetal ungdomsskole

Revetal Ungdomsskole ligger sentralt plassert i Re kommune i Vestfold vest for E18. Skolen har over 300 elever fordelt på fire paralleller på hvert trinn.

Flint Volleyball

Flint Volleyball hører hjemme på Søndre Slagen i Tønsberg og er en del av Flint Tønsberg IL. Foto: Byen din © 2011

Nøtterøy frivilligsentral

Møteplassen for alle generasjoner! Frivilligsentralens tjenester og aktiviteter kan benyttes av alle bosatt på Nøtterøy. Vi har flere ukeaktiviteter som håndarbeidsgruppe, malekurs, baby-treff, gågruppe, onsdagstreff, kortspill, PC veiledning, go`praten for gutta, fellesskapsgruppe.

Rosenlitunet Gårds SFO

Rosenlitunet er en liten Gård i Tønsberg Kommune. Vi ble Inn på tunet godkjent i februar 2013 av matmerk. Vi tilbyr en aktiv hverdag på tunet i samhandling med andre mennesker, dyr og planter. Vi tilbyr dagtilbud, etter skoletid (SFO) og avlastning.

Re bibliotek

Re bibliotek er en del av Vestfoldbibliotekene. Vår felles visjon er: mennesker møter muligheter.

Østre Bolærne

Med sin vakre natur og unike beliggenhet, er Østre Bolæren kanskje ytre Oslofjords mest attraktive destinasjon for natur, kystkultur og opplevelser. Øya Østre Bolæren innbyr til ferie og fritidsopphold, så vel som kurs og konferanse. Om du ønsker å komme alene eller i gruppe, et organisert arrangement eller utforske øya på egenhånd - Bolærne gir deg muligheten til å velge.

Wilhelmsen House

Wilhelmsen House Apartments tilbyr et fleksibelt, kostnadseffektivt og markedstilpasset boalternativ til både bedrifter og enkeltindivider.

Bare Barista på Tønsberg stasjon

Åpningstider: Man-Fre 05.45-17.15 (09.00-16.15 i juli) Lør 10.00-17.15 Søn stengt

Verftet

Øl, vin og kaffebar med alle rettigheter på Kaldnes brygge i Tønsberg. Åpent Søndag til tirsdag 10.00 til 17.00 Onsdag til lørdag 10.00 til 23.00