Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Steder

Sundåsen Fort

Kystfortet på Sundåsen er viktig norsk militærhistorie. Dette og Melsomvik havn var to av de viktigste stedene under unionsoppsløsningen i 1905. Bogen og Strand var levende strandsteder fra 1600-tallet av. Kulturmiljøet viser nære forbindelser med sjøen.

Teigar Ungdomsskole

Seterkaféen

På Setercafèen tilbyr vi autentisk norsk husmannskost som: rømmegrøt, spekemat og lapskaus. Vi tilbyr også enklere mat som: pølser, vaffler, pizza, is og kaker. Vi ønsker alle nye og gamle setergjester velkommne til å nyte noen solfylte dager sammens med oss på byens tak. Setercafèen er også tilgjengelig for utleie til alle typer selskaper og arrangementer. For leie av setercafèen eller øvrige spørsmål, ring oss på tlf: 980 08 368. Mai og juni har vi åpent lørdag og søndag kl. 11.00-16.00. Juli og frem til 18.august har vi åpent hver dag kl. 11.00-17.00. Åpningsdato er 17. mai.

Tønsberg Husflidslag

Tønsberg Husflidslag er et aktivt husflidslag med ca 180 medlemmer. Vi holder til i Nordbyen 41 der våre aktiviteter foregår. Her har vi møtelokaler, kurslokaler og vevstuer.

Holme Gård

Hos oss kan du leie hytte, ha selskap, seminar eller møter. Leie båtplass og småbåter. Nyte skjærgården, skogen og naturen hele året.

Messeområdet

M/S Viksfjord

M/S «Viksfjord» er et passasjerfartøy med hjemmehavn i Stavern i Larvik kommune. M/S Viksfjord har passasjersertifikat for 72 gjester. Fartøyet benyttes til opplæring, transport av varer og personer, samt selskaper og «blåturer». Vi har skjenkebevilling i alle kategorier, og kortterminal om bord. Vi leverer og serverer bespisning etter ønske.

Preus museum

Velkommen til Preus museum – et skattkammer av fotografier, teknisk utstyr og fotolitteratur i en historisk bygning ominnredet av professor arkitekt Sverre Fehn.

Big Ben

Big Ben, en av Tønsbergs eldste nåværende puber, etablert januar 1991. Vi har god underholdning hver eneste helg bestående av D.J.s eller band.

Svelvik kirke

Færder nasjonalpark

Skjærgården utenfor Vestfold er en av de mest besøkte naturområdene i landet i sommermånedene, på land såvel som til sjøs. Områdene sør sør-øst for Tønsberg, Nøtterøy og Tjøme utgjør i overkant av 100 kvadratkilometer med land- og sjøområde.-Moutmarka, Verdens Ende-og Bolærne er blant de kjente og kjære rekreasjonsområdene som inngår i Færder nasjonalpark. Les mer om Færder nasjonalpark på nettsidene til Fylkesmannen i Vestfold.

Jarlsberg luftsportssenter

Flyplassen på Jarlsberg, like utenfor Tønsberg, har et yrende miljø av ulike luftsportsmiljøer. Aktivitetene er organisert under Jarlsberg luftsportsenter og består av ulike miljø for småfly, fallskjermhopping, og modellflyging.