Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Trattoria Mediterranea Da Gigi Rådhuset

Real Italian and Mediterranean restaurant in Åsgårdstrand, Norway. Daily menu of freshly cooked dishes in a cosy atmosphere near the harbour.

Tønsbergs Blad

Sandøsund

En kystperle med gjestehavn og fiskebrygge ytterst på Hvasser. I Sandøsund finner man dagligvarebutikk, gjestehavn, fiskebrygge, restauranter, overnatting, samt et museum om losvirksomheten på stedet. Kunstgalleriet-Galleri Gudem-og klesbutikken-Boardrider ligger også her. Man finner en sandstrand like ved og det er kort vei til friluftsområdet-Lilleskagen. Havneavgift: Båter med lengde inntil 12m (40ft) 150,-- Båter med lengde over 12m (40ft) 250,-

Brygga

"Brygga", selve hovedpulsåren i sommerbyen Tønsberg. Kanalen som strekker seg igjennom byen har en lang historie som går tilbake til før 1200-tallet. I sin over 1000 år lange historie har sjøen vært livsviktig for trafikk til og fra byen, noe som fortsetter til den dag idag hvor tusenvis av tilreisende hvert år kommer sjøveien når de skal til Tønsberg. Omlag 20 serveringssteder,-flere hoteller, samt kulturscenen Støperiet ligger direkte rundt brygge-området. Tønsberg gjestehavn-ligger på by-siden, innerst i kanalen. Det er kort vei til Tønsberg torv og-butikkene-i sentrum. I sommermånedene er det generelt sett mye trafikk til området alle dager. Om man kommer fra Nøtterøy eller Tjøme kan det lønne seg å parkere på Kaldnes-siden av kanalen.

Revetal Gamle Stasjon

Revetal Gamle Stasjon er den gamle jernbanestasjonen på Revetal. Vi har god norsk bondekost, gatekjøkken, pizza, enkle lunsj retter og bedre middagsretter.

Sjøbodteatret

Sjøbodteatrets barne- og ungdomsgruppe har holdt på siden 1984 og driver teaterskole for over 80 barn og unge i alderen 10-19 år, fordelt på 5 grupper. 3 grupper med offentlig forestillinger og 2 rekruttgrupper.

Tønsberg Seilforening

Seiling, ung som gammel. Stedet er Fjærholmen og Tønsberg Seilforening.

Fjordtaxi

Fjordtaxi er stasjonert på Arås båthavn, båthavnen ligger på østsiden av Nøtterøy. Vi opererer i Færder Nasjonalpark og de tilliggende områder. Færder nasjonalpark har mange flotte steder å besøke og utforske. Det er gode muligheter for overnatting på flere av øyene i sommersesongen. Fjordtaxi A/S kjøres av eier som er lokalkjent i området, og kan være din guide til alle perlene som finnes i Færder Nasjonalpark. Fjordtaxi A/S kan også bestilles for fisketurer - og eier har lokalkjenskap også til de beste fiskeplassene i Fræder Nasjonalpark.

Torød kirke

Teaterhaven

Tønsberg Amatørteater Teaterhaven ligger sentralt til i Tønsberg sentrum, like bak Tønsberg gjestehavn. Bygningen er oppført i 1881 og huset Tønsberg jernbanestasjon frem til 1915 da jernbanen ble lagt om fra Nedre Langgate. Tønsberg Amatørteater har holdt til i bygget siden 1981. Foto: Byen din © 2011

Den Blå Brygge

Villa Veierland

Det er ganske forunderlig og egentlig grenseløst, hvilke forutsetninger vi kan skape for oss selv når vi skal ta våre beslutninger, hvorvidt det dreier seg om små bagateller eller de mer omveltende hendelsene. Som å flytte til en øy. Vi ønsker å åpne Villa Veierland sommeren 2017. Vi finner inspirasjon i verdier som preger livet på en øy. Øyeblikk varer lengre, naturen kommer nærmere og ansikter huskes bedre. Vårt ønske er å tilby en varm atmosfære der du kan utforske og bli inspirert i en butikk som kan være verdiskapende utover seg selv. Vi vil skape et godt kuratert utvalg av de beste kortreiste produktene, designet og håndlaget i Norge. Med det vil vi invitere deg til å bli med på vår reise. Ta del i å holde små lokale butikker som vår åpne og i vekst.