Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Steder

Holmane Strongman Lokale

Aktiv Fritid

Aktiv Fritid – ut på tur har egen Base Camp på Tjøme nær Verdens Ende og Færder nasjonalpark og tilbyr høydepark, teambuilding, sykkelturer, sykkelutleie, Via Ferrata klatring, rappellering, bærekraftig, miljøvennlige aktiviteter og økologisk lokalmat fra Vestfold.

Moutmarka

Moutmarka ligger rett nord for Verdens Ende på Tjøme, med strandlinje mot Tønsbergfjorden i vest. Området eies av Oslofjordens Friluftsråd og ble innkjøpt som friområde i 1954. Moutmarka er et godt eksempel på lyngheilandskap også i Vestfold. Moutmarka har en lokalitet med mange rullesteiner som er en del av endemorenen som isbreen etterlot seg for cirka 11.200 år siden. Morenen er en del av Tjøme-Hvaler-trinnet og rullesteinene er fredet. Fylkesmannen i Vestfold foreslo 2004 overfor Miljødepartementet opprettelsen av Moutmarka naturreservat over et areal på 734 daa, derav 130 daa sjøareal. Nærmeste nabo til Moutmarka er Mostranda campingplass. Der finner man en av de fineste sandstrender som er tilgjengelig på selve Tjøme-øya. Foto: Byen din © 2011

Campus Vestfold (Bakkenteigen)

Med et yrende studentliv og aktivt kulturhus tilbys det et bredt spekter av kultur og aktiviteter. Campus Bakkenteigen er tilholdssted for Høgskolen i Vestfold(HiVe) og-Bakkenteigen kulturhus.-Høgskolens fasiliteter er også populære i sammenheng med kurs- og konferansevirksomhet for-næringslivet og det offentlig.

Andebuhallen

Holt Gård

Vi er en økologisk besøksgård i Undrumsdal i Vestfold, 12km fra Tønsberg. Her er det åpen gård på søndager, fra kl.13, og mulighet for leie til både barneselskap og bedriftsarrangement. Velkommen til oss!

Revetal Gamle Stasjon

Revetal Gamle Stasjon er den gamle jernbanestasjonen på Revetal. Vi har god norsk bondekost, gatekjøkken, pizza, enkle lunsj retter og bedre middagsretter.

WITH landhandleri

Det blir kjente bakevarer fra WITH brød & kaffe på Tjøme denne sommeren. Fra kl. 08 er vi på plass om du ønsker særdeles ferske rundstykker til frokosten, en kardemommebolle eller en deilig cappucino! Ferske bakevarer 7 dager i uka skal være med på å gi deg en deilig sommer!

Naustet Pub

Koselig lokal pub i Åsgårdstrand, drevet av Atle.

WITH bok & kaffe

WITH brød & kaffe's avdeling nr. 2 på bibilioteket i Tønsberg.

Kulturhaven

Hageland

Hagesenter med "alt" under samme tak. Her får du sesongens uteplanter, inneplanter, snitt, Vestfolds største utvalg i hagemøbler og deilig mat i cafeen.