Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Bakkenteigen kulturhus

Bakkenteigen kulturhus

Bakkenteigen kulturhus ligger i tilknytning til Høgskolen i Vestfold og ble tatt i bruk i 1991. I kulturhuset finnes en storsal med 450 sitteplasser. Her kan du oppleve det beste innenfor musikk og scenekunst, både nasjonale og internasjonale artister.

Powered by Google

Du kan åpne adressen Raveien 197, Borre i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Meg og kammeraten min

Denne duoen er uimotståelig, der de kombinerer popteft, leken humor og reflektert alvor med sin musikalitet, inkluderende væremåte og avvæpnende sjarm. Meg og kammeraten min er Martin Hagfors (Meg) og Erik Johannessen (Kammeraten). Martin er kjent som en av landets mest respekterte låtskrivere, Erik som trombonist, arrangør og multiinstrumentalist fra blant andre Jaga Jazzist. Dagens næringsliv skrev nylig at Meg og kammeraten min lager landets mest fornøyelige barnemusikk, men det er kanskje på konsert at de virkelig briljerer med uovertruffen publikumskontakt, smittende spilleglede, fascinerende historiefortelling og bunnsolid musisering. Vi lover ellevill humor, kreativitet og store musikkopplevelser for små mennesker! Varighet: ca 1 time. Ikke pause.

Dagfinn Lyngbø - Supersmud

Dagfinn Lyngbø - Supersmud Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker, Dagfinn Lyngbø, kommer endelig til Horten med sitt nye soloshow! Forestillingen, som har fått navnet «Supersmud» hadde premiere på Ole Bull Scene i Bergen og har spilt for fulle hus på Latter i Oslo. Forestillingen har pr. i dag solgt ca. 125.000 billetter. Dagfinn Lyngbø har hatt kjempesuksess med forestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Evolusjon» (2008) og «Stereo» (2012), som til sammen har solgt ca. 400.000 billetter og har mottatt ikke mindre enn åtte Komipriser, noe som understreker hans posisjon som landets mest populære komiker. Dagfinn har også denne gangen med seg sin bestevenn og faste musiker, Bjarte Jørgensen, på scenen. Gled dere til en helaften fylt av stand up og musikalsk humor av og med selveste, DAGFINN LYNGBØ!

Ingrid Bjørnov - Steinway to Heaven

Vi ønsker pianistinnen Ingrid Bjørnov velkommen tilbake med sin soloforestilling. Med støttestrømper, løsvipper og oppstemt flygel inviterer hun denne gang til klassisk himmelferd. Bjørnovs femte. Her er det bare å legge håret.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.