Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

The Sense

The Sense

Vi har byens nyeste og mest moderne lokaler og serverer smakfulle Asian fushion retter som er naturlig å dele med venner og forretningsforbindelser.

Vi har en rekke eventer, tilbyr byens beste cocktails og når kvelden kommer yrer det av liv. I tilknytning til våre lokaler ligger idylliske Foynhagen med konserter og eventer hele sommeren

På vinterstid har kan du nyte Vinterhagen, et oppvarmet område i Foynhagen. Her vil det være mulig å booke lukkende selskaper og eventer.

  • Nedre Langgate 18, Tønsberg
    Åpne adressen:
  • thesense.no

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Fifty Shades // Premierefest

Vi har gleden av å invitere til storstilt premiere og premierefest for Fifty Shades på Brygga Kino og The Sense. Vi ønsker å gjøre noe spesielt for våre kvinnelige gjester og har satt sammen en spesialpakke til dere! Det starter med en deilig treretters sharing middag på The Sense. Deretter flytter vi oss til kinoen hvor vi har bygd om lobbyen til bar med dj og god stemning. På kinoen har vi leid en egen kinosal kun til oss og vi har pause i filmen for at man skal kunne fylle på glassene. Vi har satt sammen en spesial jente Sense pakke for dere: 3 retter sharing Kinobillett After cocktail på The Sense Kun 350 kr per pers! Pakken bestilles på booking@thesense.no eller på tlf: 45964000. (pakken tilbys kun jenter, aldersgrense 20 år, førstemann til mølla). Middag fra: 17.30. Baren åpner på kinoen: 19.30 Afterparty på The Sense fra 22.00 Etter filmen blir det stor premierefest for alle på The Sense! Velkommen til premierefest på The Sense!

Valentines Day

Velkommen til en romantisk og hyggelig Valentines opplevelse onsdag 14 Feburar på The Sense. Vi serverer en spennende meny i intim atmosfære med live musikk til maten. Her er vår Valentines meny: Velkomst bobler :::forrett::: Mulligatawny suppe :::mellomretter::: Ørret sashimi med spennede smaker Fersk vårruller :::hovedrett::: Lamme kotelett med sellerirot krem And med gresskarpure :::desert::: Bringebærkrem med italiensk marengs, lakris chips og ananas. Hele denne Valentines pakken får du for 589,- per person Bord booker du på booking@thesense.no, direkte melding på Facebook eller telefon: 45964000 Vi skreddersyr gjerne en vinpakke til deg også. Velkommen til en kveld med intim stemning, fantastisk mat, og live musikk!

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.