Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

The Sense

The Sense

Vi har byens nyeste og mest moderne lokaler og serverer smakfulle Asian fushion retter som er naturlig å dele med venner og forretningsforbindelser.

Vi har en rekke eventer, tilbyr byens beste cocktails og når kvelden kommer yrer det av liv. I tilknytning til våre lokaler ligger idylliske Foynhagen med konserter og eventer hele sommeren

På vinterstid har kan du nyte Vinterhagen, et oppvarmet område i Foynhagen. Her vil det være mulig å booke lukkende selskaper og eventer.

  • Nedre Langgate 18, Tønsberg
    Åpne adressen:
  • thesense.no

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 18, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Rot i Vestfold med Gunnar Hvarnes og BAMA

Sammen med Bama, inviterer The Sense til en helaften med 5 retters middag 595,- med den kjente kokken Gunnar Hvarnes. Kveldens middag består av en presentasjon av noen av vestfolds aller fineste høstgrønnsaker. Dette er kvelden for de som ønsker å få litt kunnskap, spise god mat, og ha en hyggelig kveld. Bio Gunnar Hvarnes (født 5. mai 1977, Hvarnes i Larvik) er en norsk kokk. Han ble kåret Årets kokk 2009, og dermed representerte Norge i Bocuse d'Or Europa i 2010 og Bocuse d'Or 2011, en av de mest prestisjefylte kokkekonkurransene i verden. Her fikk han bronsemedalje. Hvarnes har vært kaptein på Det norske kokkelandslaget fra 2004-2008. I 2008 ble det norske kokkelandslaget olympisk mestere, og i 2006 verdensmestere. Hvarnes har også en rekke NM-plasseringer i kokkekunst. I 2007 og 2006 vant han gullmedalje og i 2004 sølvmedalje.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.