Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Oseberg kulturhus

Oseberg kulturhus

Flerbrukshuset som rommer en større teatersal, mindre scener og konferansefasiliteter i tillegg til et dominerende hotell.

Oseberg kulturhus er et privateid kulturhus og hotell i Tønsberg i Vestfold. Bygget er et flerbrukshus som rommer en større teatersal, mindre scener og konferansefasiliteter i tillegg til et dominerende hotell. Oseberg kulturhus ble åpnet i 2002. Hotellet drives av Choice Hotels, som leier ut en betydelig scene og derfor kaller Oseberg kulturhus for «byens kulturelle storstue» i sin markedsføring. Her arrangeres konserter, festspill, messer, utstillinger, konferanser og seminarer. Bygget har fått navn etter Osebergskipet som ble funnet på gården Oseberg i Slagendalen utenfor byen i 1904.

Foto: Byen din © 2011

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Alexx Alexxander

Opplev en kveld i magiens tegn og la Alexx Alexxander vise deg hvorfor han er utnevnt til en av verdens fremste illusjonister. Alexx Alexxander er endelig tilbake i hjembyen med et helt nytt show som skal Skandinavia rundt. Det er nå det virkelig begynner. Se han før han forsvinner ut i verden! Du vil bli forbløffet og forført av latter, forundring og magisk fingerferdighet. Bli med på en uforglemmelig reise inn i magiens verden. Alexx Alexxander inviterer deg til en helaften fylt med humor, mystikk og spektakulære illusjoner hvor grensen mellom illusjon og virkelighet vil opphøre. La deg fascinere av Alexx Alexxander's uforklarlige shownummer i et show for fire generasjoner! Ved hjelp av store skjermer vil publikum følge illusjonene i minste detalj, hvor enn de sitter i salen. Alexx fikk nylig overrakt magiens Oscar pris for sin innsats for å presentere magi som stor underholdning. Alexx holder ingenting igjen når han nå skal ta Norge med storm. Denne storsatsningen av en forestilling vil garantert ta pusten fra deg og du vil få ta del i oppsiktsvekkende illusjonsnummer du aldri har sett maken til. I en årrekke har Alexx Alexxander fascinert et begeistret publikum i hele Skandinavia med utrolige stunt og magiske illusjoner i verdensklasse. Velkommen inn i Alexx Alexxander's magiske univers – En opplevelse for livet! Mer info se: www.alexx.no Dørene åpner 30 minutter før forestillingen starter.

Guiseppe Verdi: Requiem

åpningskonsert MiSKs kirkefestdager 2017 MiSK kirkefestdager 2017 åpnes med to fremførelser av Verdis Requiem, et av musikkhistoriens største verker, kjent og elsket av alle. Et stjernelag av solister med Birgitte Christensen, sopran, Ingebjørg Kosmo, alt, Marius Roth Christensen, tenor, og Magne Fremmerlid, bass, medvirker sammen med det nyetablerte Vestfold Oratoriekor og Vestfold Symfoniorkester under ledelse av Svein Rustad. Spilles på Oseberg Kulturhus i Tønsberg søndag 22.10 kl. 1900.

Juleshow i Tønsberg

Vi har igjen gleden av å invitere til juleshow og konserter i Tønsberg. Vi er stolt av å presentere et variert og bredt program med flere av landets fremste komikere og musikere. Et program hvor vi tror alle finner sin favoritt. Showene og konsertene passer perfekt for julebord for bedriften, vennegjengen, familien eller bare en hyggelig tur ut. Quality Hotell Tønsberg tilbyr byens beste og største julebordsbuffè i kombinasjon med showene. Mens The Sense tilbyr show med enten juletallerken eller pinnekjøtt. Alle som kjøper en av disse pakkene får fri og garantert inngang på The Sense etter showet. For pakker med middag og show: Quality Hotell Tønsberg, tlf: 33 00 41 10 eller mail julebord@choise.no The Sense, tlf 45 96 40 00 eller mail booking@thesense.no Ordinær billetter pakker selges også direkte på nett på: www.foynhagen.no. Program: 19 November Stage Dolls & Return - Støperiet 24 November Julelatter med BMI - Oseberg Desember Humorgalla med Alex Rosen & Co - Oseberg Desember Humorgalla med Tommy Steine & Co - Oseberg Desember Sissels Jul - Oseberg Desember Humorgalla med Tommy Steine & Co - Oseberg Desember Humorgalla med Loven & Co - Oseberg Velkommen til førjul i Tønsberg!

Nøtteknekkeren- en ballettforestilling for hele familien.

Billettsalget starter mandag 9. oktober. BIllettene koster 185 kr (+ billettavgift) Billettene kjøpes på www.ticketco.no Extend art of dance setter opp den tradisjonelle juleforestillingen «Nøtteknekkeren» i 2 akter. Forestillingen er etter Hoffmanns berømte eventyr ”Nøtteknekkeren og Musekongen”, med praktfull musikk av Peter Tsjajkovskij. Dette er historien om Lille Klara som får en nøtteknekker i julegave av den mystiske gudfaren sin, Drosselmeyer. Klara er veldig fornøyd med julen så langt, men lite vet hun om de farer som venter henne. Dere vil få oppleve kampen mellom musene og soldatene, se de vakre snøfnuggene og bli med til det fantastiske sukkertøylandet. For mange er det blitt en årlig tradisjon å se Nøtteknekkeren til jul. Ballettdanserne vil ta dere med på en magisk og spennende reise! Hva er vel julen uten Nøtteknekkeren?

Inspirasjonsdagen 2017

IA-rådet i Vestfold og NAV Arbeidslivssenter inviterer deg til en lærerik, nyttig, munter, velsmakende og inspirerende dag på Oseberg Kulturhus. Ta med deg kollegaer og medarbeidere på et innholdsrikt arrangement rett før advent. Kjøp billetter her: bit.ly/inspirasjonsdagen2017 Vær rask og sikre deg billetter til Early Bird-pris! NÅ KUN kr 595,- Fra 1. oktober koster billetten kr 690,- Robert Stoltenberg binder dagen sammen på uhøytidelig og humoristisk vis. I tillegg får vi faglig påfyll, humor og kreative innslag av: Pål Molander - forsker og STAMI-direktør: "Ja takk, begge deler - godt arbeidsmiljø er bra for bunnlinjen!" Bjørn Arild Wisth - viseadministrerende direktør i Nordic Choice: "Hvordan jobber vi med mangfold i arbeidslivet - hvem får jobb i Choice?" Gemini Crew - visuelt fyrverkeri og 2. plass i Norske Talenter 2017 Mats Petersson - engasjerende motivator: "Trenger du mer energi i hverdagen? Mats gir deg oppskriften" Karin Hjertaker - spinnvill og sprudlende, flere ganger kåret til Årets inspirator: "Menneskene er virksomhetens viktigste ressurs! I løpet av dagen skal det deles ut to IA-priser til Vestfold-virksomheter som har vist spesielt godt IA-arbeid i 2017. Nominer din kandidat her: bit.ly/iaprisen2017 Her får du mye for pengene! En hel dag med kunnskap, inspirerende påfyll, musikk og "edu-tainment", pauser med kaffe/te, kaker, popcorn og selvbetjent softismaskin, samt en fantastisk 2-retters lunsj. Hvorfor ikke starte dagen sammen med oss og ta bedriftens juleavslutning etterpå?

MGPjr juleturné 2017

MGPjr juleturné 2017! For mange har MGPjr julekonsert blitt en fast tradisjon for hele familien. En konsert med de kjente julesangene, kombinert med finalistene sine egne sanger fra MGPjr, toppet med de forskjellige fellessangene vi kjenner fra TV-finalene. Fra Tromsø, Harstad & Svolvær i nord, til Stavanger & Kristiansand i sør, besøker MGPjr juleturnè tilsammen 20 byer. Også i år kommer de til dere og med seg i sleden har de selvfølgelig bandet, snømannen og kanskje kommer nissen?

Sissels Jul

Sissels Jul 2017 -Sissel har en stemme som får elver til å renne oppover. Slik åpnet en dansk storavis sin anmeldelse av en av Sissels konserter. I tillegg til stemmen har Sissel den unike sceneutstrålingen som gjør at du som tilhører føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Denne kombinasjonen av stemmeprakt og formidlerevne har gjort Sissel til en svært ettertraktet artist over store deler av verden, og ikke minst en artist mange andre artister ønsker å samarbeide med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for å nevne noen. Sammen med Placido Domingo og José Carreras ble Sissel invitert til å opptre under den aller første julekonserten i Moskva etter Sovjetunionens fall. Og jul har det blitt mye av for Sissel, både som plate – og konsertartist. Over 1 million har sett julekonsertene hennes bare i Norden, en rekord det blir vanskelig å slå. Sissels jul 2016 ble en stor suksess med utsolgte konserter over hele Norden, og årets juleturné blir enda større og vil besøke Norge, Sverige, Danmark. Sissel turnerer med et stjernelag av musikere og sangere fra USA, England og Norge. Sammen vil de by på en konsert som spenner fra klassiske julesanger til soul– og gospelperler, sanger som får julestemningen til å senke seg over publikum Norden rundt. Torsdag 7. desember 18:00 Billetter: 595,- / 545,- +avg.

Sissel Kyrkjebø

Jungelboken - Tønsberg Amatørteater

Tønsberg Amatørteater ønsker deg velkommen til Jungelboken. Jungelboken er basert på Rudyard Kiplings bøker. Dette er historien om unggutten Mowgli, som ble oppfostret av en ulvefamilie i den ville jungelen. Forestillingen hadde første gang premiere på Bryggeteateret i Norge, november 1989. Svein Gundersen har skrevet musikken, Arne Lindner Næss og Wayne McKnight har skrevet manus. Det var meningen å spille 40 forestillinger, men i løpet av tre år ble musikalen vist hele 200 ganger, med 100 000 publikummere. Historien kommer opprinnelig fra India, og i denne oppsetningen vil dere bli tatt med inn i den indiske jungelen. Onsdag 13.12 kl 18:00 Torsdag 14.12 kl 18:00 Fredag 15.12 kl 18:00 Lørdag 16.12 kl 12:00, 15:00 og 18:00 Lørdag 17.12 kl 13:00 og 16:00 Mowgli ble som spedbarn funnet og reddet av den fornuftige panteren Baghera. Han vokser opp hos snille ulver og får venner blant alle dyrene i jungelen. Bestevennen er den livsglade og bekymringsløse bamsen, vegetarianeren Baloo. Fienden er den sultne og veldig lite modige og onde tigeren Shere Khan. Musikalen har feiende flott musikk, fartsfylt dans og spenning fra start til slutt. Velkommen til forestilling! Dramatisering: Arne Lindtner Næss Musikk: Svein Gundersen Regi: Helge Hammelow-Berg

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.