Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Oseberg kulturhus

Oseberg kulturhus

Flerbrukshuset som rommer en større teatersal, mindre scener og konferansefasiliteter i tillegg til et dominerende hotell.

Oseberg kulturhus er et privateid kulturhus og hotell i Tønsberg i Vestfold. Bygget er et flerbrukshus som rommer en større teatersal, mindre scener og konferansefasiliteter i tillegg til et dominerende hotell. Oseberg kulturhus ble åpnet i 2002. Hotellet drives av Choice Hotels, som leier ut en betydelig scene og derfor kaller Oseberg kulturhus for «byens kulturelle storstue» i sin markedsføring. Her arrangeres konserter, festspill, messer, utstillinger, konferanser og seminarer. Bygget har fått navn etter Osebergskipet som ble funnet på gården Oseberg i Slagendalen utenfor byen i 1904.

Foto: Byen din © 2011

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Jorden rundt på 80 dager

TA MED FAMILIEN PÅ EN REISE JORDEN RUNDT Et veddemål er starten på denne fengende historien, som starter i London på begynnelsen av 1900-tallet. Oppfinneren Phileas Fogg satser alt på å bevise at han kan reise jorden rundt på 80 dager, men den lure Mr. Kane stikker kjepper i hjulene for ham. En spennende reise krydret med mye humor og god musikk, har begynt... BILLETTSALGET STARTER SNART FØLG MED OG FÅ JULEGAVERABATT.

Chippendales 2018

ÅRETS JULEGAVE FRA HAN TIL HENNE! Jenter - gjør dere klare til årets heftigste show! CHIPPENDALES, DIREKTE FRA LAS VEGAS - USA I april er det grunn til å bli gira, fordi vi henter inn de originale Chippendales rett fra Las Vegas! De verdensberømte mannlige danserne kommer til å sette byen i flammer. La de sexy gutta på scenen gi deg et forrykende musikalsk show med sang, dans og mye kropp. De leverer et show som er morsomt og med høy party-faktor. Dette er kvelden hvor jentene kan slippe seg løs og ha det gøy. Musikalsk er det noe for enhver smak - alt fra listetopper til country & western og til sexy, rolig musikk. Showet er 120 minutter med energi og underholdning og en opplevelse som du ikke har sett maken til. Samle jentegjengen, finn frem festkjolen og de høyhælte skoene, la mannen stelle hjemme og unn deg en kveld med et titalls sexy menn! Billettsalget starter mandag 13. november kl. 10.00

Kurt Nilsens Julekonsert

Siden første julekonsert i 2010 har Kurt Nilsen solgt ut konserthus over hele landet. Konserten har blitt et selvskrevet høydepunkt i adventstiden for mange. Den folkekjære musikeren tar med seg noen av Norges beste musikere og vil skape en spesiell inngang til julehøytiden for publikum. Kurt Nilsen sitt album ”Have Yourself A Merry Little Chistmas” ble gitt ut i 2010 og blir omtalt som en moderne klassiker. Albumet har blitt en soleklar publikumsfavoritt og har strømmet over 76 millioner ganger. Platens repertoar er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.