Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Tønsberg og Færder bibliotek

Tønsberg og Færder bibliotek

Tønsberg og Færder bibliotek er byens storstue! Vi tilbyr bøker og andre media for barn, unge og voksne. I tillegg byr vi på arrangementer, utstillinger, lesesal, gratis internett, fjernlån og mye mye mer.

Powered by Google

Du kan åpne adressen Storgaten 16, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

MAKEit: Dronebygging

Samarbeid om å bygge en drone og fly med den etterpå! Du trenger ikke kunne noe om dette fra før for å delta. Dette blir både sosialt og gøy! For 13-25 år. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Familieforestilling: Jacky

Jacky er en magisk musikalsk familieforestilling om lek og vennskap. Med elementer fra nysirkus og sjonglering forfører Max Normal hans nye venn Jacky og publikum inn i en søt og sjarmerende komedie. Max Normal har i mange år reist rundt i verden som gateartist. I denne forestillingen lager han et varmt og humoristisk møte mellom to personer, i et landskap av musikalske finurligheter komponert og fremført live av Turid Jørgensen Honerud fra Katzenjammer. Forestillingen er produsert av Fjørtoft Kulturproduksjoner. (Passer fra 4 år) Billetter kr 50 kan skaffes på Ticketmaster.

Café og Politikk; Klima kjøtt og landbruk

Paneldebatt om klima, kjøtt og landbruk ledet av Tønsberg SVs leder Olav Sannes Vika med Amanda Aas SU, Ragnhild Zeigler leder Sande SV og Sondre Bogen-Straume nestleder Tønsberg SV.

Screencheat & VR

Screencheat er et morsomt førstepersons skytespill der fire spillere spiller mot hverandre. Tvisten er at hver spiller er usynlig, og må derfor se på hverandres perspektiver for å finne ut hvor de er! Vi spiller selvfølgelig på storskjerm med alle fire perspektivene synlige samtidig! I tillegg blir det også mulighet for å teste VR. Vi serverer snacks og godis! Velkommen til en sosial minispillkveld på Kreatoriet! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Bokkafé: I de beste familier

«Alle lykkelige familier ligner hverandre, en hver ulykkelig familie er ulykkelig på sin egen måte.», skrev Leo Tolstoj. Forfattere har til alle tider satt ord på nære relasjoner, og fortsatt er livet i familien en gjenganger i litteraturen. Denne kvelden setter vi søkelyset på familierelasjoner i litteraturen på godt og vondt - fra mørke familiehemmeligheter som ikke tåler dagens lys, til varme, ekte skildringer av båndet mellom foreldre, barn og søsken. Gratis inngang.

MAKEit: Lær 3D-printing

Vi lager en hyggelig og sosial kveld ut av 3D-printing for ungdom! Du lærer hvordan du kan lage enkle modeller i Cura, hvor du kan finne inspirasjon og printe ut små modeller. Vi serverer snacks og drikke. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Hva jeg snakker om når jeg snakker om løping

Poeten og forfatteren Fredrik Høyer ble for en del år siden utfordret av sin daværende arbeidsgiver til å løpe Oslo Maraton. Men, hva er egentlig løping? Er det en flukt, streben, en kamp eller avkobling? Vi blir kontinuerlig utfordret til å være mer målrettet og å ikke gi opp. Det er ikke alltid like lett å tenke positivt når veggen kommer deg susende i møte, like fort som du beveger deg fremover. Kanskje er ikke løping noe godt bilde på livet likevel. Kanskje er løping bare løping. I en forestilling inspirert av Murakamis bok med samme tittel, raser Høyer mot målet for å se hva som er gevinsten til slutt. I samarbeid med regissør Nils Petter Mørland har han utviklet en flunkende ny forestilling hvor slampoesi, muntlig fortelling og Det Andre Teatrets publikumsnære og løsslupne teateruttrykk møtes. Billetter kr 100 kan skaffes på Ticketmaster. Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 - 19.30.

MAKEit: Brettspillkveld

Vi inviterer til brettspillkveld på biblioteket hvor du kan ta med venner og møte andre. Du kan velge fra vårt utvalg, eller ta med egne spill som du kan dele med andre! Her kan du bli kjent med nye mennesker og ta en pause fra en stressende hverdag. Spillene vi har er bl.a: -Exploding Kittens -Werewolf -Munchkin/Munchkin Marvel -Clue: World of Harry Potter -Monopoly: Game of Thrones edition -Monopoly: Pokemon Edition -Risk: Star Wars Edition -Scrabble -Ticket to Ride -Carcassone -Scotland Yard -Lords of Waterdeep Vi serverer snacks og drikke. Velkommen! MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplay workshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

MAKEit: Cosplay workshop med LED

Dette er en introduksjon til hvordan du kan inkorporere LED-lys inn i kostymet ditt. Velkommen til en spennende cosplaykveld der du får mulighet til å lage og programmere en lysende kostymedel i worbla eller foam. Foto: Kamui Cosplay MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år. Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.