Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Påsken 2018 Vi har en oversikt over det som skjer i påsken for liten og stor.

Bydelshuset

Bydelshuset

Bildet er hentet fra Facebook-siden til Bydelshuset

Bydelshusets grunntanke er å gi Tønsberg et urbant, levende grendehus. Huset skal brukes av folk som vil skape noe og som vil ha et sted å møtes. Bydelshuset er mangfoldig, inkluderende og tilgjengelig. Et sted som gjør folk enda mer glad i byen.

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Tollbodgaten 19, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Lørdagsfilmer på Bydelshuset i Mars!

Vi fortsetter å vise film hver lørdag på Bydelshuset, og i Mars viser vi følgende: 3/3 «Kjæledyrenes hemmelige liv» 10/3 «Doktor Proktors tidsbadekar» 17/3 «Gøy og gammen» (tegnefilm med Mikke og Donald) 24/3 «Frost» 31/3 «Gubben & Katten - masekråker og bestevenner» Vi viser filmene kl. 11.00 og 13.00 Film&popcorn 40,-kr Velkommen til film på Bydelshuset!

Barnas tegnekonkurranse!

Hele påskeuken, fra Lørdag 24. Mars til Lørdag 31. Mars, holder vi tegnekonkurranse for barna! Temaene er «VÅR & PÅSKE», men alt er lov! Vi kommer til å henge opp tegningene, og Tirsdag etter påske trekker vi to vinnere som får gavekort på valgfri bolle og kakao! Så husk å skrive navn på tegningene! Vinnerne blir annonsert her på Facebook. Vi gleder oss til massevis av fine tegninger! God påske!

Påske-Brunsj

Hei Tønsbergfolk! Fullbooket påske eller har dere lyst på en liten plan? Vi inviterer til PÅSKEBRUNSJ på Bydelshuset/ WITH brunsj & kaffe i påska! Skjærtorsdag og langfredag fra kl. 10-13 blir det deilig buffer med ferskt brød,rundstykker, frukt& nøttebrød, mye godt pålegg, eggerøre, frukt, kaffe, te, appelsiner og ja... sitronpaj! Det kan være en hyggelig greie å invitere naboen eller noen gode venner på... eller kanskje du har lyst til litt egentid med aviser og blader.. Det står dekket og klart kl. 10 begge disse to dagene. For å gjøre det enkelt ønsker vi en telefon eller melding her på FB hvis du eller en gjeng kommer- så holder vi av bord. Prisner er 135kr for voksne og 60kr for barn under 12 år.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.