Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Quality Hotel Klubben

Quality Hotel Klubben

Bilde fra Hotell Klubben

Et av Norges største kurs- og konferansehotell

Quality Hotel Klubben ligger fantastisk til ved Domkirken og med Tønsberg Brygge som nærmeste nabo, kun en drøy kjæretur fra Oslo sentrum og 20 minutter fra Torp Flyplass. Mange av Klubbens rom og møterom har panoramautsikt over sjøen, samt at flere av våre rom er store og med balkonger. Klubben har i første halvdel av 2009 vært gjenstand for omfattende oppussing, slik at hotellet nå fremstår som et moderne og mangfoldig hotell med fokus på kurs og konferanse, og de gode matopplevelser i kombinasjon med personlig service.

Vi kan tilby dere som gjester blant annet: Store og flotte rom, flere har balkong og sjøutsikt Nye konferanserom og nyoppusset lobby Nye restauranter, cafe og bar 20 minutter fra Torp/Sandefjord og 5 minutter fra togstasjonen Stor konferansekapasitet opp til 635 personer Showhotell Nærhet til hav og båtliv Nærhet til golfbane Norges eldste by med 5 minutter til Slottsfjellet og kulturminner Mangfoldig og moderne hotell med mange muligheter Ta kontakt med oss om du ønsker visning, tilbud eller bare har noen spørsmål på hjertet! Håper å se dere på Klubben i nær fremtid!

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 49, 3126 Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Quo Vadis 2017

Dette vil du ikke gå glipp av! Under årets Quo Vadis vil vi ta opp temaer som digitalisering og smart tenkning – hva innebærer egentlig det? Under årets Quo Vadis møter du noen av de som har tenkt smart og tatt digitaliseringen et skritt videre. Kloke hoder som har tenkt «utenfor boksen» – med eller uten nettilgang. Årets konferansier er Alex Rosén. Les mer om våre foredragsholdere og meld deg på her: http://bit.ly/2wZX3bd

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.