Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Scandic Havna Hotel

Scandic Havna Hotel
Scandic Havna Hotel
Scandic Havna Hotel
Scandic Havna Hotel

Med sin idylliske beliggenhet helt nede i vannkanten innbyr Scandic Havna Hotel til ferie og fritidsopphold, så vel som kurs og konferanser.

Her finner du idyllen du lengter etter. Kombinasjonen av de lune omgivelsene rundt hotellet og den vakre skjærgården gir følelsen av frihet, nærhet og stillhet til alle årstider.

Ved Rica Havna Hotel opplever du roen og kan senke skuldrene i omgivelser som virker inspirerende og samlende.

Hotellet tilbyr hotellværelser, eksklusive suiter og de luxe leiligheter. Som gjest kan du legge til i vår gjestehavn med en total kapasitet på 150 plasser. Vestfolds flotteste konferansesal, naturskjønne omgivelser med sandstrand og nytt park og lekeområde setter en flott ramme rundt deres opphold.

Beliggenheten er unik i hjertet av Tjømes skjærgård. Velværeavdelingen består av nytt bassengområde, spasenter med egen resepsjon/lounge, behandlingsrom og treningssenter. Spasenteret tilbyr alt innen ansikts- og kroppsbehandlinger.

Som gjest kan du få et deilig pusterom i hverdagen med fokus på helse og velvære.

Rica Havna Hotel fremstår som et moderne kurs- og konferansehotell med sjønær og vakker beliggenhet. Å være konferansegjest hos oss betyr å sette teamet i fokus i omgivelser som virker inspirerende og samlende.

Vestfolds flotteste konferansesal finner du på Rica Havna Hotel med panoramautsikt over Røssesundet med topp moderne utstyr. I lyse og trivelige omgivelser får man energi til å gjennomføre en krevende dag. Her legger vi vekt på detaljene og vi kan gi dere en positiv og annerledes kurs- og konferanseopplevelse.

Smaken av de gode råvarene er i fokus på vårt kjøkken. Kjøkkensjef Dominique Choquet vil servere mat laget fra sesongens beste råvarer. Med hotellets nærhet til sjøen er det kart han lar seg inspirere av havets delikatesser og mye god sjømat er å finne på menyen. Med fokus på god design, velvære og sunn livsstil er Rica Havna Hotel et moderne livsstilshotell som rommer mange inntrykk. Stedet vil egne seg meget godt for både individuelle gjester på ferie og weekendopphold, samt grupper på opp til 150 - 200 personer.

Powered by Google

Du kan åpne adressen Havnaveien 50, 3145 Tjøme i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.