Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Torpedoverkstedet

Torpedoverkstedet

Bildet er hentet fra Wikipedia.

  • Kommandørkaptein Klincks vei 3, Horten
    Åpne adressen:

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Kommandørkaptein Klincks vei 3, Horten i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Venneforeningens ønskekonsert

Marinemusikken ønsker å gjøre litt ekstra stas på Marinemusikkens venneforening og inviterer derfor publikum til "Venneforeningens ønskekonsert". Alle som er medlemmer i "Marinemusikkens venner" får fri adgang til konserten, men den er selvsagt også åpen for alle som vil høre flott musikk spilt av Kongelige norske marines musikkorps. Det vil bli presentert solister fra korpsets egne rekker under konserten og dirigent er Forsvarets stabsmusikkorps' sjefsdirigent Andreas Hanson. Vi inviterer medlemmene i Marinemusikkens venneforening, og alle andre konsertgjengere, til å være med å bestemme hva korpset skal spille på denne konserten. {Avstemmingen ble avsluttet 1. september.}

Symphony and riff!

Fredag 10. november inviterer Marinemusikken til "Symphony and riff". Programmet på konserten er sammensatt av verk for storband- og janitsjarbesetning. Dirigentene på konserten er alle studenter ved Norges musikkhøgskole og konserten er en del av deres utdanning. Marinemusikkens storband forsterkes også av studenter fra jazzutdanningen ved musikkhøgskolen. Konserten er også eksamenskonsert for klarinettstudenten Ingeborg Elisabeth Moe som er solist på to av verkene på konserten, Igor Stravinskys "Ebony concerto" og Leonard Bernsteins " Prelude, Fugue, and Riffs". Disse stykkene er skrevet for en utvidet storbandbesetning. Konsertens andre avdeling vies til to av de mest sentrale verkene for blåsere, nemlig Hindemiths og Stravinskys symfonier for korps.

Swinging christmas

Marinemusikken spiller julen inn med et fyrverkeri av en konsert som garantert vil få det til å svinge i salen. Solister er den allsidige og fantastiske Lisa Stokke og The Voice-vinneren Knut Marius Djupvik. Kveldens orkesterleder er Lars Erik Gudim. Vi kan love en musikalsk helaften som vil få deg til å gå smilende og nynnende ut av konsertsalen etter showet med den gode førjulsstemningen i hjerterota.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.