Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Quality Hotel Tønsberg

Quality Hotel Tønsberg

Luksus og tradisjon i Norges eldste by.

Quality Hotel Tønsberg er det største og mest moderne hotellet i Tønsberg-regionen.

Hotellet ligger sentralt ved Tønsberg brygge med kort gangavstand til de fleste attraksjoner, museer og handel. Tilknytning til Oseberg Kulturhus gjør hotellet til en foretrukken arena for mange arrangements-arrangører og har gjestet blant annet Spellemannprisen, samt flere regelmessige arrangementer som SKUP-prisen og IT-Tinget.

Foto: Byen din © 2011

Powered by Google

Du kan åpne adressen Ollebukta 3, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Jazzkafè med Kjell G. Haugen Trad Band

Stokstad/Jensen Trad. Band har helt siden 1962 vært blant de mest kjente og populære tradisjonelle jazzorkestrene. Etter en periode på 80 og 90-tallet da samspillet ble lagt ned, ble bandet gjenforent i år 2000. Gjennom sitt lange liv har orkestret oppnådd en formidabel popularitet og spilt land og strand rundt, og opptrådt på en rekke festivaler I inn- og utland. Bandet har deltatt i mange TV- og radiosendinger og har spilt inn en rekke LP-plater og CD-er. Orkesteret og dets musikere har vunnet flere priser, bl.a. ”Spellemannsprisen”. Det er en kjent sak at begrepet GLA'JAZZ ble lansert av Stokstad/Jensen i forbindelse med en LP med nettopp det navnet. Bjørn Stokstad og Tore Jensen har begge sluttet i bandsammenheng, men ytret i 2015 et sterkt ønske om at bandet reetableres under navnet Kjell G. Haugen Trad Band og fremstå innen samme stil som tidl.Stokstad/Jensen Trad. Band. Besetningen er: Petter Falch (trompet), Christian Frank (klarinett, tenorsax), Kjell G. Haugen (trombone), Roy Hellvin (piano), Svein Gusrud (bass) og Kjetil Lønborg Jensen (trommer)(sønn av Tore Jensen)

SKUP 2018

Velkommen til SKUP-konferansen 2018 - 13. til 15. april i Tønsberg. Programmet for årets konferanse oppdateres fortløpende her: https://skup2018.sched.com/ En rekke høydepunkter er allerede klare: ** Hvem var Dirty John? Journalist Christopher Goffard fra Los Angeles Times forteller om arbeidet med en av fjorårets største podcast-suksesser. ** Intervju- og hersketeknikk med Dax18-programlederne Fredrik Solvang og Sigrid Sollund ** Helene Sandvik sjekker inn på SKUP ** SKUP satser på hverdagsgraving: I et eget spor vil noen av landets beste gravejournalister avsløre sine beste tips for både små og store graveprosjekter. ** 16 "slik gjorde vi det"-sesjoner. Mye, mye mer! Her melder du deg på konferansen: https://skup.hoopla.no/sales/3068277975 Husk at det er førstemann til mølla som gjelder. Det er fremdeles ledige rom på konferansehotellet, men det går fort unna! Fristen for å sende inn metoderapport gikk ut 14. januar. Se hvilke 53 prosjekter som konkurrerer som SKUP-prisen her: http://www.skup.no/nyheter/53-konkurrerer-om-skup-prisen/

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.