Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Artilleriverkstedet

Artilleriverkstedet

Bildet er hentet fra Facebook-siden til Artilleriverkstedet .

Artilleriverkstedet er et nyetablert kreativt miljø for kunst og kulturnæring i nydelige omgivelser på Karljohansvern i Horten.

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Kommandørkaptein Klincks vei 1, Horten i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Åpen Scene

Kulturhuset 37 arrangerer ÅPEN SCENE på ARTILLERIVERKSTEDET, Karljohansvern Fredag 19. JANUAR kl 18.00 Er du ungdom og driver med musikk, så er Åpen Scene noe for deg. Her kan du vise hva du kan på en fullt utstyrt scene, med gode teknikere som legger til rette for deg. Om du synger, rapper, spiller i band eller gjør noe helt annet du vil vise frem, så meld deg på! Det er gratis å delta og gratis inngang! Påmelding: kenneth.aasheim@horten.kommune.no eller tlf 97550114 Arrangementet er GRATIS og RUSFRITT!

Vazelina Bilopphøggers

Artilleriverkstedet inviterer til en storslagen nyttårsdans med Vazelina Bilopphøggers, her kan man riste av seg ribbefettet til Norsk gladrock på sitt beste! Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hjemme i bryggerhuset til Arnulf Paulsen. Etter å ha deltatt på landsfinalen i Rocke-NM i 1980 kom singleplata "Gi meg fri i kveld" og "Bilopphøggerboogie". Begge melodiene gikk rett til topps på Norsktoppen. Dette resulterte i suksessalbumet "24 timers service". Kombinert med flere plateutgivelser ble Vazelina Bilopphøggers et meget etterspurt showinnslag på arrangementer over hele landet.

Knøttedisko Karneval

Knøttedisko er et populært dagtids disko arrangement for familier med barn fra 0-8 år. Vi flytter til Artilleriverkstedet mens Kulturhuset er stengt og lokalet passer perfekt! Tema er karneval så kle dere ut! Det blir diskostemning med lyseffekter, såpeboblemaskin og DJ som spiller kjente hits og gamle klassikere. Chillout området byr på ansiktsmaling, kunsthjørnet og bøker. Baren serverer enkle snacks og drikke. Det blir magisk sirkusshow på scenen med sjonglering, pluss gøyale danseleker! Det er masse plass å løpe, danse og leke på og muligheten å bli kjent med nye folk. Eldre søsken er velkommen til å være med. Billetter kjøpes i døra. Prisen kommer snart. Velkommen D.I.S.C.O. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt: Email: info@knottedisko.no

Siste båt fra Verven

Teatergruppen Masken inviterer til en veldig musikalsk, litt nostalgisk og utrolig morsom forestilling i februar 2018. Da er det nøyaktig 200 år siden Kong Karl Johan ga Horten etablererbrev for skipsbygging ved Marinens Hovedverft på Indre Havn. Vi har forsøkt å fange mange av de morsomme og spesielle personene som jobbet på Verven særlig i de siste årene, og presenterer alle disse i et musikalsk drama. Vi må huske å si at alt vi viser ikke nødvendigvis er sant – men kunne vært det….. «Her er Forslaget, Egg & Ansjos og Baker’n og Jonny Sår, og Fisker’n og Tønna og Strømpa og Guran og Ånden som går…..». Stykket er basert på tekster og musikk av Ole K Pettersen, og er dramatisert, produsert og framført av Teatergruppen Masken. Artilleriverkstedet, KJV Horten Premiere Torsdag 08.02.18 kl 1900 Øvrige forestillinger Fredag 09.02.18 kl 1900 Lørdag 10.02.18 kl 1900 Torsdag 15.02.18 kl 1900 Fredag 16.02.18 kl 1900 Lørdag 17.02.18 kl 1900

Comet Kid

Vi har den store gleden av å få Comet Kid tilbake til Horten! Dørene åpner : 20:00 Konsertstart : 22:00 Billetter kjøpes på Ticketco Billetten koster: 250,- Ink avgift Comet Kid har rukket over mye siden de slapp debutalbumet ”Roots” i 2014. For eksempel har de rukket å bli en stor og svært populær konsertattraksjon. Folkrocken deres er en god blanding av melankolske, soulpregede låter og upbeat, dansbar gladpop – en miks som har gitt dem et bredt nedslagsfelt og en trofast tilhengerskare over hele landet. De har blitt belønnet med GAFFA-prisen i kategoriene «Årets norske album» og «Årets norske gruppe, og slapp sitt seneste album ”Halley” (2016) til god mottagelse. Albumet ble frontet av singelen ”When I’m Dead”, som fikk tung rotasjon på NRK P3. Gutta spilte over hundre konserter i løpet av 2015. Utsolgte klubber og konsertlokaler landet over har latt seg rive med av de energiske liveshowene til bandet, som av Highsnobiety ble trukket fram som en av fjorårets mest spennende norske artister. «Bekymringsløst og hjertelig,» skrev de den gangen. Som skapt for en god festivaldag, med andre ord. Etter den vellykkede utgivelsen «Halley» i 2016 og påfølgende konsertfest på Rockefeller, har Comet Kid turnert land og strand rundt på festivaler og klubber, og gitt ut EPen «Acoustic Sessions» med alternative versjoner av eksisterende låter. Nå er de klare for å skru opp tempoet og volumet igjen, for bandet har det siste året jobbet med masse ny musikk sammen med produsenter de ikke har jobbet med før. Det betyr at vi har en rekke utgivelser i vente utover høsten og vinteren 2017/2018!

Sløtface

Sløtface er klare for stor norgesturnè Etter å stort sett ha vært på veien og turnert i utlandet, er endelig Sløtface klare for for en lang norgesturné på nyåret. Turneen starter med et brak under UKA i Trondheim i Storsalen allerede 22. oktober, og i dag er vi glade for å annonsere første bolk med datoer for 2018! Sløtface ga nylig ut albumet «Try Not To Freak Out» til strålende kritikker både internasjonalt og her hjemme. De siste årene har bandet turnert massivt internasjonalt, både på egne headlinerturneer og som support for The Cribs og Los Campesinos! Da de ga ut albumet «Try Not To Freak Out» sto et samlet internasjonalt og norskt pressekorps bak dem, og hyllet deres poppunk, som verken er redd for å uttrykke holdninger eller meninger. Selv fortalte Sløtface følgende om albumet: Det handler om å være i 20-årene og det å egentlig ikke vite hva du gjør med livet ditt. Det handler om angst og skyldfølelse og å alltid kjenne på at det du gjør er litt feil. Akkurat som du alltid er på feil sted. Vi ville fortelle de typiske mannlige indie-historiene fra et kvinnelig perspektiv, understreker Sløtface. 2017 var allerede et stort år for Sløtface allerede før albumet ble sluppet i september. Stavangerbandet har fått massiv oppmerksomhet i utlandet, med over 6000 spillinger på internasjonale radiokanaler, inkludert ukentlige spillinger fra Annie Mac, Huw Stephens og Phil Taggart på BBC Radio 1 og listing på triple j i Australia. Bandet har blitt hedret av musikksteder og aviser som The Guardian, The Fader, Billboard, NME, Noisey, Rocksound, Paste Magazine, CLASH og Consequence of Sound. Vokalist Haley Shea ble dessuten nevnt som en av de kuleste rockeartistene i verden av musikkmagasinget Kerrang!, akkurat nå. Samtidig har Sløtface, som består av vokalist av Haley Shea, gitarist Tor-Arne Vikingstad, bassist Lasse Lokøy og trommis Halvard Skeie Wiencke stadig bemerket seg her hjemme siden de var med i Urørtfinalen i 2015. Bandet har opptrådt på flere av Norges største festivaler (Øya, Pstereo, Slottsfjell), sluppet EPene «We’re Just OK» (2014), «Sponge State» (2016) og «Empire Records» (2016) med kontinuerlig støtte fra radiokanaler som NRK P3 og P13.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.