Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tønsberg Fallskjermklubb

Tønsberg Fallskjermklubb

Klubbens instruktører har over ti års erfaring med tandemhopping, og har gjennom disse årene utført over 2000 tandemhopp.

Tønsberg Fallskjermklubb holder til på Jarlsberg Flyplass ved Tønsberg, en drøy time å kjøre fra Oslo. Klubben ble stiftet i september 1971 og er medlem i Norges Luftsportsforbund, som igjen er tilsluttet Norges Idrettsforbund. Klubben har 425 medlemmer.

Vi tillater oss i all beskjedenhet å regne oss som en av de mest aktive tandemklubber i landet. Oppdrag i samarbeid med NRK (Norge Rundt), TV2, TV-Norge, eller bedrifter som ønsker en "kick-off" med sine ansatte, har vært noen av våre luftige spesialiteter.

Det å hoppe tandem er blitt svært populært blant folk. Det å gi bort et fallskjermhopp som gave kan være en ypperlig ide og et minne for livet til en nær venn, fødselsdager, bryllup, bedrift "kick off", eller rett og slett en gave til deg selv. Her får du en unik anledning til et "adrenalinrush" i kontrollerte omgivelser, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør.

Når du ankommer blir våre gjester mottatt av sin tandeminstruktør, og blir deretter informert om hva tandemhoppet går ut på.

Etter en kort briefing med instruktør på bakken har du nå fått på deg din hoppdress med fallskjermsele. Flyturen opp til 12.500 fot (4000m) tar ca 15 min. hvor du kan beskue Tønsbergs skjærgård i all sin prakt.

Da vi forlater flyet, har vi et fritt fall på ca. 35 sek. i en hastighet av ca. 250 km/t før fallskjermen løses ut i en høyde av 5000 fot over bakken.

Hengende i fallskjerm over Jarlsberg, er tandemeleven med på å styre fallskjermen helt ned til landing som tar ca 5 minutter. Landingen er myk og svært ofte stående på begge bena.

Powered by Google

Du kan åpne adressen Jarlsberg flyplass, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.