Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Tønsberg Fallskjermklubb

Tønsberg Fallskjermklubb

Klubbens instruktører har over ti års erfaring med tandemhopping, og har gjennom disse årene utført over 2000 tandemhopp.

Tønsberg Fallskjermklubb holder til på Jarlsberg Flyplass ved Tønsberg, en drøy time å kjøre fra Oslo. Klubben ble stiftet i september 1971 og er medlem i Norges Luftsportsforbund, som igjen er tilsluttet Norges Idrettsforbund. Klubben har 425 medlemmer.

Vi tillater oss i all beskjedenhet å regne oss som en av de mest aktive tandemklubber i landet. Oppdrag i samarbeid med NRK (Norge Rundt), TV2, TV-Norge, eller bedrifter som ønsker en "kick-off" med sine ansatte, har vært noen av våre luftige spesialiteter.

Det å hoppe tandem er blitt svært populært blant folk. Det å gi bort et fallskjermhopp som gave kan være en ypperlig ide og et minne for livet til en nær venn, fødselsdager, bryllup, bedrift "kick off", eller rett og slett en gave til deg selv. Her får du en unik anledning til et "adrenalinrush" i kontrollerte omgivelser, trygt fastspent til en erfaren og spesialutdannet fallskjerminstruktør.

Når du ankommer blir våre gjester mottatt av sin tandeminstruktør, og blir deretter informert om hva tandemhoppet går ut på.

Etter en kort briefing med instruktør på bakken har du nå fått på deg din hoppdress med fallskjermsele. Flyturen opp til 12.500 fot (4000m) tar ca 15 min. hvor du kan beskue Tønsbergs skjærgård i all sin prakt.

Da vi forlater flyet, har vi et fritt fall på ca. 35 sek. i en hastighet av ca. 250 km/t før fallskjermen løses ut i en høyde av 5000 fot over bakken.

Hengende i fallskjerm over Jarlsberg, er tandemeleven med på å styre fallskjermen helt ned til landing som tar ca 5 minutter. Landingen er myk og svært ofte stående på begge bena.

Powered by Google

Du kan åpne adressen Jarlsberg flyplass, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Zion Angle Weekend

Zions slår til igjen - og lager angle weekend for alle som vil ha topp kvalitet og coaching på tracking. Selveste landslaget i freefly, med Anna Moxness, Petter Stensvold og Andreas Mosling. Det blir kjempebra! Vi lover deg! Maks antall deltakere er 15 (førstemann til mølla...), og Anna, Petter og Andreas tar en gruppe hver på ca 5 stk gjennom dagen. De bytter på å lede gruppene, så alle deltakere får hoppe med the three Zions. Kan du ikke alle tre dagene, kan du melde deg på én eller to dager, men hvis det blir fullt prioriteres de som har meldt seg på alle tre dagene. Innhopp med mat på Farmen lørdag, kr 200 i tillegg. I tillegg til sloten, koster dette deg kr 1450, eller kr 500 per dag om du ikke kan alle dagene. Vi trekker deg i Burble for disse pengene. Er du ikke medlem i TøFSK må betale kr 50 mer per dag. Vi trekker deg i Burble senest 2 uker før campen. Blir campen helt eller delvis avlyst på grunn av dårlig vær, får du IKKE pengene tilbake, men du får coaching for samme beløp i vindtunellen på Voss, av Zion. Meld deg på her: https://goo.gl/forms/Y5wuB9LRIUlsNOeJ3

WS/Tracksuit-camp med Espen Fadnes og Amber Forte

Vi har vært så heldige å få Espen Fadnes og Amber Forte til oss for to camper i 2018. Fire dagar til ende begge ganger. Dette er den andre campen. Espen er allerede både verdensmester og legende, og dette er helga for alle som ønsker å forbedre sine skills på WS. Åpent for alle, uansett nivå du har på vingedrakt-flygingen din. Flyr du tracksuit er du også velkommen! Espens kjæreste Amber Forte er utrolig dyktig og vil ta seg av de som flyr med tracksuits. Pris kr 1200 for fire dager, eller 350 per dag om du ikke kan alle tre dagene. 50 kr mer per dag for de som ikke er medlemmer av TøFSK Vi vil lempe på reglene om bare én WS-gruppe per løft under dette seminaret. Sett av langhelga! Link til påmelding kommer senere

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.