Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Støperiet

Støperiet

I en gammel maskinhall sentralt i Tønsberg sentrum ligger byens kulturarena, Støperiet.

Tønsberg bystyre har i møte den 28.10.2008 vedtatt at det skal utarbeides et romprogram for Støperiet kulturhus på Kaldnes. Arbeidet med romprogrammet skjer i nært samarbeid med lokalt og regionalt kulturliv. Romprogrammet vil bli presentert i åpent møte i mars 2009 og vil komme til behandling i Tønsberg Bystyre i april 2009. Det skal holdes en åpen arkitektkonkurranse om Støperiet kulturhus. Konkurransen vil bli offentliggjort og sent ut våren 2009. Tønsberg bystyre vil nedsette en jury for arkitektkonkurransen og juryen vil ventelig ha sin innstilling klar i desember 2009.

Foto: Byen din © 2011

Powered by Google

Du kan åpne adressen Rambergveien 5, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Seigmen

Seigmen tilbake på Støperiet scene i Tønsberg! Vi kan ikke love en fast tradisjon, men faktum er ihvertfall at Seigmen returnerer til Støperiet i adventstida, ganske nøyaktig et år etter forrige besøk. Denne gangen har de en eller to ekstra gode anledninger for å invitere til fest. For det første slippes en eksklusiv boks med vinylsingler fra albumet Enola samme dag. For det andre har albumet Radiowaves, bandets svanesang fra nittiåra, tyveårsjubileum i 2017. Med disse to ingridiensene og et spillesugent band på hjemmebane, burde det ligge til rette for en skikkelig helaften i Tønsberg før jula setter inn. Supportband er Coffee & Cigarettes! Coffee and cigarettes er en bass og tromme, fuzz duo. Deres musikalske utrykk trekker en linje fra 60 talls hard rock til energien til 90 talls punk til deres musikk. Musikken er tung med stort fokus på energi fullt scene opptreden. De har blandt annet spilt på Slottsfjellfestivalen og på Total hvor de varmet opp for Backstreet Girls. I mai slapp de sin første singel og mer kommer mot våren. https://open.spotify.com/track/0iO6drMTLTaAUAThpyaLwv Foto Audun Nygaard

UKM Tønsber og Re

Vis hva du kan! Meld deg på med musikk, dans drama, foto, film, kunst, maleri, tegning eller andre ting. UKM = ingen grenser! Meld deg på med en venninne eller venn eller bandet ditt. Vis frem maleriet du har laget. Kanskje hjemme eller på kulturskolen? Har du tatt noen fine bilder? Meld deg på og vis dem frem på Støpeiret! :-) UKM, Ung Kultur Møtes, er et arrangement hvor ungdom i Tønsberg og Re kan melde seg på via UKM.no for å få vist frem hva de kan og hva de driver med på fritiden.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.