Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Gamle TOTAL

Gamle TOTAL

Bildet er hentet fra Facebook-siden til Gamle TOTAL

Byens beste konsertlokale? Vi har også en pub med levende musikk, quiz, biljardbord og god stemning!

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Stoltenbergs gate 46, Tønsberg i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Dorothea on Stage

Den tyske artisten DORO er verdens største kvinnelige metal artist og vil være det for alltid!! Vi kjenner henne fra 1980-tallet som en av de få kvinnelige artistene innen heavy metal. Hun ga ut 4 album med WARLOCK fram til 1987. I 1989 kom første solo album under navnet DORO, og siden har det gått slag i slag. Dorothea er et tributeband som ble etablert i 2012. Bandet som kommer fra Jæren området består av Victoria på vokal, Cato på gitar, Stig på gitar, Marius på trommer og Reidar på bass. Stig og Victoria kommer fra bandet SKALLEBANK. Begge har et nært hjerte til DORO, selveste «Queen Of Metall» som artist. Da de kom inn på tanken ved å starte et tribute band så ble det lagt mye engasjement og lidenskap inn for å få de rette brikkene på plass. Resultatet er blitt et band som virkelig rocker, og spiller Doro sine låter samt artister som Doro har spilt cover på, eks. Billy Idol og Judas Priest.

Dunderland På Tur-Hjemme

Dunderland vil denne kvelden ta med publikum på en reise i et nytt lydlandskap som byr på både frie løp, progressive topper og melodiøse daler. Konserten finner sted på Gamle Totals "lille scene". Begrenset antall billetter i døra, men forhåndssalg hos bandet, på Staut Barberstue og på Gamle Total. Billettpris 150kr. Billettsalget starter 13 desember Support: Vox Chemistry The good old days Jackafellas VOX CHEMISTRY: Duoen Vox Chemistry består av Hanne Irene Pettersen på vokal og Sigrid Moe på gitar og koring. Da disse sangfuglene møttes for første gang i fadderukerus i 2011 visste de lite at de i åra som fulgte skulle traktere både sang, gitar og rytme sammen over hele Østlandet. Med tett harmoni, eminent gitarspill og whiskeyvokal har Vox Chemistry sjarmert seg ut fra klasserommet til både små og litt større scener. I tillegg til sjølkomponerte kommende klassikere spiller denna dynamiske duoen coverlåter med sjel i alle sjangre og tiår. Alt er lov, så lenge låta har noe Vox Chemistry vil formidle. THE GOOD OLD DAYS: Etter en fortid i diverse musikalske prosjekter, fant Herman Solum til slutt fram kassegitaren, noen flasker billig vin og tekstblokken. Resultatet etter noen lange kvelder var prosjektet ‹‹The Good Old Days››. Med sine ben godt plantet i den tradisjonsrike "singer-songwriter" sjangeren, har prosjektet likevel en solid følelse av en ny stemme, med originale tanker rundt eldgamle temaer, både tekst... og melodimessig uten aldri å glemme den grunnleggende melankolien som vi alle kjenner oss igjen i. JACKAFELLAS:

Canardus Horribilis

Canardus Horribilis spiller endelig en pubkonsert i Tønsberg! Etter flere år med festivaler og turneliv rundt omkring i Norge og Norden, spiller Canardus Horribilis en skikkelig konsert på «hjemmebane». For å slippe sitt nye album «Canardus Horribilis» inntar bandet Gamle Total i Tønsberg 10.februar klokken 21.00. Når middelalderpønk møter ølstue, kan vi love en unik konsert med energi og humor! Konserten er gratis, men det vil være mulig kjøpe både album, T-skjorter og nesefløyter for de som vil ha med seg et minne hjem. Canardus Horribilis er et Norsk middelalderband som spiller musikk fra middelalderen og tidlig renessanse. De nærmer seg den tradisjonelle musikken med nysgjerrighet og lekenhet, og er ikke redde for å blande inn elementer fra andre tider eller musikktradisjoner. Medlemmene i Canardus Horribilis har bakgrunn fra mange musikalske sjangere, fra middelaldermusikk til jazz, rock, pop, punk, metal, prog, Norsk folkemusikk, klassisk, korps, elektronica, fri improvisasjon, vuggeviser og andre folkemusikktradisjoner.

Gluten Free Mama

Party/Coverbandet Gluten Free Mama kommer til Gamle Total Scene & Bar i Tønsberg for å lage en heidundrandes rockeaften. Dette blir en kveld fylt med gamle rocke-hits av ZZ Top, Kiss, Thin Lizzy, The Black Crowes, David Bowie, Stevie Wonder, Billy Idol, Raga Rockers, Beatles og mange fler!

Rå og brutal metalkveld

Etter suksessen med forrige metalkveld på Gamle Total så vil vi igjen invitere til en rå og brutal metalkveld i Tønsberg 03.03.18! Her får du en variert kveld innenfor metaluniverset, alt fra progressive partier til black og death metal. Kveldens band er: Aspherium Blindfolded Ninth Circle Interrupt Dørene åpner 20:00 CC: 100.- Vel møtt!

Solfestival

Vi ønsker å ha en solfestival for å feire musikken og sommeren med 3 dager med musikk og moro på Gamle Total neste år. Vi lover et tett program med variert musikk. Program kommer, men sett av dagene.

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.