Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Harbour

Harbour
Harbour

Stedet som rocker brygga! Harbour ligger sentralt på Tønsberg brygge. Fra vår meny kan man velge spennende mat med en amerikansk inspirasjon.

Vi tilbyr også følgende konsepter:
- Standup
- Sport på 12 store flatskjermer
- Karaoke hver onsdag

Hos oss skjer det alltid noe!

Se alle arrangementer

Powered by Google

Du kan åpne adressen Nedre Langgate 28 c, Tønsberg, Norway i Google Maps eller Apple Maps programmet.

Neste arrangementer. Se alle

Halloween WEEK @Harbour / Grabbarna grus

Halloweenweek på harbour! Den 26-28 oktober har vi tidenes halloweenfeiring her på harbour! Vi forvandler det gule bygget til bryggas skumleste nattklubb. Og her kommer det til å bli helt villt! Tørr du feste på bryggas mest hjemsøkte nattklubb? Vi kan garantere topp stemning og opplevelser utover det vanlige. Hos oss får dere som vanlig overraskelser i fleng og ingenting er overlatt til tilfeldighetene på en dag som dette. Kontakt oss for bordreservasjon på: harbour.tonsberg@gmail.com Tlf; 47280843 Vi ses

BLACK & WHITE Edition

Black and white. I kjent tradisjon vil vi nok en gang gjennomføre en ekte black and white temafest. Kle dere i sort/hvitt og bli med på høstens happening, vi står for resten! Tradisjon tro, vi stiller med red carpet, overraskelser og topp stemning. Vi pynter huset og sparer ikke på noe denne kvelden! Dress up og bli med på festen du og! Kontakt oss for bordreservasjon på: harbour.tonsberg@gmail.com Tlf; 47280843 Vi ses!

Er dette stedet ditt? Ta kontakt med oss, så skal vi sørge for at du kan redigere det som står her.