Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Høstferie 2016 i Tønsberg og omegn

Her er en oversikt over arrangementene for barn, ungdom og familier i høstferien.
Vi vil gjerne ha tips om flere arrangementer, send oss en mail eller gi oss beskjed på Facebook-siden vår.

Familieforestilling: Mer enn ti tommeltotter

Kattas Figurteater Ensemble har laget en nyinnstudering av forestillingen Mer enn ti tommelvotter og andre varme vanter. Her møter publikum Tanta til Beate og bamsen hennes, Bjørnen Obstfelder. De bor i det lille høye gule huset som ligger på den andre siden av gata. Der sitter hun og samler på ord: På gamle og nye ord, på rare ord og fine ord og på sjeldne ord. For slike ord kan bli til dikt og rim og regler som hun kan gi videre til publikum. Og ordene finnes i dikt av William Shakespeare, Sigbjørn Obstfelder, André Bjerke, Ragnar Hovland, Roald Dahl, Arild Nyquist og mange andre. Diktene blir til små opptrinn med dukker som kommer flygende ut av tantas store frakk. Overraskelsene tar ingen ende før forestillingen er nødt til å slutte. Forestillingen spilles av figurspiller Anne Helgesen. Billetter kr 50 Fra 3 år

Barnekino på Bydelshuset!

Skal dere være i Tønsberg i høstferien og har lyst til å finne på noe gøy med barna? Torsdag og Fredag i høstferien viser vi film for barna på storskjerm i Bydelshuset! Kl 10.00 Torsdag 6. oktober viser vi "Angry Birds Filmen", med aldersgrense 6 år. Kl 13.00 Fredag 7. oktober viser vi "Jungelboken" med aldersgrense 11 år. Vi vil tilby popcorn til barna, mens de voksne kan nyte lunsj, kaffe og boller i kafeen! Velkommen!

Utvidede åpningstider i Tønsberg svømmehall høstferien 2016

Utvidede åpningstider gjelder i skolens høstferie. Velkommen til oss!

Gratis

Høstferiemoro!

Det er høstferie, og det betyr at det igjen er klart for vår tradisjonsrike Høstferiemoro ved Gildehallen! Høstferiemoro er en av våre mest populære aktivitetsdager, der både barn og voksne kan kose seg med masser av aktiviteter og opplevelser i flotte historiske omgivelser. Hvert år har høstferiemoro forskjellige temaer, og du finner alltid en kombinasjon av gamle favoritter som bueskyting, øksekasting og balanseduell, og nye spennende og morsomme aktiviteter som varierer fra år til år. Velkommen til en historisk og leken dag på Midgard! Billettpris: voksne 110,- barn 80,- familie 300,-

Lego build the change Tønsberg

Kom og bygg med tusenvis av legoklosser! Tønsberg Sentrum, Pulserende Kystperle og Tønsberg og Nøtterøy Bibliotek inviterer alle barn til Lego - Build the change. I år ønsker vi å utfordre alle barn til å bygge fremtidens Tønsberg. Hvordan ser byen ut i år 2030 og hvilken teknologi er fremtredende i Tønsberg. Har Tønsberg fått nye bydeler, ser husene annerledes ut, hva jobber vi med, har vi mobil og kjører bilene av seg selv? Kom og bygg ditt bidrag til fremtidens Tønsberg. Tusenvis av legoklosser, det er bare fantasien som setter grenser. Aldersgrense 3-12 år. september – 8. oktober Åpningstider: Man-tors 09-19 Fre 09-16 Lør 09-15

Pokémon GO week

Vi er med på å bringe pop-up konseptet til Tønsberg og har med dette et flott lokale i Øvre Langgate 71 hele høstferie uken. Dette vil vi bruke som en basestasjon hvor det vil være muligheter for å lade mobiltelefonen, slappe av og være sosial. Det vil være utsalg av enkel mat og drikke, hvor det også vil være muligheter til å sikre seg noen fete Pokémon effekter. Arrangementet er RUSFRITT og selvfølgelig helt GRATIS. Videre jobber vi stadig med å finne de riktige sponsorene til vårt arrangement og vil derfor publisere disse fortløpende. Vi har gleden av å ha med Telia Norge som vår hovedsponsor. Videre har vi med oss: Sony Mobile Norge Teknikmagasinet Vallø Bowling & Biljard Beauty Zone, Revetal, Vestfold Vi lover god steming for hele familien, fete konkurranser og ENDA fetere premier! Tilleggs konkurranse hos Telia Farmandstredet Ta bilde med en Pokémon! Få noen til å ta et bilde av deg sammen med en Pokémon (bruk skjermbilde), og vis bildet i Telia-butikken på Farmandstredet i periode 4. - 8. oktober. Du er da med i trekningen av to Sony Xperia X (verdi 4500 pr. stk.) , og tre Magicballs Powerbank (verdi 399,- pr. stk.). Det blir trukket fem vinnere totalt. Stay tuned for mer informasjon

Polar Party 25: GET CYBERPUNK'D

Datatreffet Polar Party er et frivillig og idealistisk drevet datatreff for ungdom, som arrangeres av Polar Interesseorganisasjon.

Familiedag på Haugar

Siste søndag i høstferien blir det familiedag på Haugar med skulpturvandring ute kl. 12.15, 13.15 og 14.15. Verkstedet åpner etter første skulpturvandring. Vi byr på morsom billedejakt med flotte premier! Verkstedbillett 35,- Velkommen!

Spillkveld

Endelig ny spillkveld på biblioteket! Denne gangen får du mulighet til å teste Oculus Rift og HTC Vive! Det blir konkurranser i blant annet spill på Super Nintendo, Wii U, Playstation 4 og Xbox 360. Vi får også besøk av diverse youtubere! Det er ikke nødvendig å ta med egen PC. Anbefalt fra 10 år. Kun 100 gratisbilletter, kan hentes på biblioteket fra mandag 3. oktober (With bok & kaffe har åpent).

Guidet tur i Færder nasjonalpark

Vi gjentar suksessen og byr igjen på guidet tur i nasjonalparken med de kunnskapsrike og engasjerte nasjonalparkvertene Erik Bleken og Terje Kristiansen. Guidene tar utgangspunkt i flora, fauna og geologi som alle har satt sitt spesielle avtrykk i Færder Nasjonalpark. Billetter koster 100 kr per person og kjøpes i resepsjonen på nasjonalparksenteret. Oppmøte ved senteret.

Storkene helg på Kilden kino

Vi arrangerer Storkene helg lørdag 1. og søndag 2. oktober på Nordisk Film Kino Kilden med morsomme aktiviteter. Om filmen: Storker leverer babyer... eller de pleide iallefall å gjøre det. Nå leverer de pakker for et globalt Internett-selskap. Junior, selskapets fremste "leverings-stork", er på randen til å bli forfremmet da han ved et uhell aktiverer "babylagemaskinen", som produserer en skjønn og helt uautorisert jentebaby. Desperat etter å levere den lille trøbbelbunten før sjefen finner ut av det, forsøker Junior og Tulip, det eneste mennesket på Storkefjellet, å levere deres første baby noensinne. Det blir en vill reise som kan gjøre mer enn en familie hel, og kanskje få storkene tilbake til sitt egentlige oppdrag i verden.

Middag for en hundrings

I høstferien skjer det også i Tønsberg, et utvalg av byens restauranter tilbyr middag for en hundrings. Følg med for mer informasjon om hvilke restauranter som tilbyr middag for en hundrings!

Workshop: Vi perler spillfigurer

Vi perler våre favoritter fra retrospillenes verden – alt fra Super Mario til Undertale, og du er hjertelig velkommen! Biblioteket stiller med perler, brett, strykejern, mønstre og avslappende bakgrunnsmusikk. Du kan gjerne ta med eller lage egne mønstre også hvis du vil. Anbefalt fra 12 år. Dropp-inn fram til kl. 19.00, ingen påmelding, men et begrenset antall brett og sitteplasser. Gratis

Rap, Hip Hop party

The Beat inviterer til Rap, Hip Hop PARTY i høstferien. Arrangement er rusfritt, aldersgrense 14 år. ID 14 Først vil DJ Isac kjøre opp stemningen før rapperen Oscar skal sørge for at stemningen er oppunder taket før vi alle skal hoppe sammen med hip-hop gruppa Sliten & B9. Inngangspenger kr 75,-

Høstferie på Kilden kino

Vi viser morsomme og underholdende filmer for både små og store i hele høstferien. Kontakt oss for egne priser for barnehager og SFO- grupper: Billetter kan reserveres ved å sende en e-post til Tommy.Hovde.Liverod@nordiskfilm.com med ønske om film, dag, klokkeslett, antall elever og lærere. Tilbudet gjelder alle hverdager frem til kl. 16:00 og forutsetter medfølgende lærer/ansatt, samt fremvisning av bevis fra utdanningsinstitusjonen.

Høstferie på Preus museum <3

Høst er museumstid! Ta høstferien på Preus museum med egne barneaktiviteter i uke 40 og den splitter nye utstillinegn #JEG - fra selvportrett til selfie som åpner søndag 2. oktober. Tirsdag, onsdag og fredag (obs: ikke torsdag) har vi egne barneaktiviteter mellom kl 11 og 15: En drop-in aktivitet der barna får gå på jakt med lånte kameraer, en egen utstilling blir det også! Tilbudet er gratis (og selvsagt frivillig) og det passer for barn fra ca 6 år og oppover. Museet er åpent 11-16 tirsdag-søndag, med gratis inngang på tirsdager (alle dager gratis for barn under 16) Velkommen!