Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Sankthans-feiring 2016 i Tønsberg og omegn

Her er en oversikt over sankthans-arrangementene.
Vi vil gjerne ha tips om flere arrangementer, send oss en mail eller gi oss beskjed på Facebook-siden vår.

Sankthansaften i Stavern

St. Hans-feiring på vestfoldvis fra Stavern. På menyen står musikk, mat, redningsaksjon, og ikke minst et storslagent sankthansbål. Det hele sendes på NRKs nett-tv fra 12.00-22.30 og høydepunktene på NRK1 fra 21.30-22.30.

Gratis

SingelSammen inviterer til St. Hans feiring

SingelSammens aktivitetsgruppe i Vestfold inviterer alle medlemmer til et hyggelig og sosialt treff på Ringshaug i Tønsberg St. Hans aften. Vi håper så mange som mulig blir med. Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til et fellestreff på den flotte Ringshaugstranda i Tønsberg. Her er det garantert mye liv og røre og god St.Hans-stemning. Alle medlemmer er hjertelig velkommen til å bli med, enten du er fra Vestfold eller andre fylker. Feiringen av St.Hans på Ringshaugstranda starter kl 19. Du vil få nærmere info ved påmelding. Det blir lagt opp til grilling. Ta med deg det du selv ønsker å spise/grille og drikke.

Gratis

Sankthansaften på Fjærholmen 2016

Musikk fra klokken 20:00. Bålet tennes klokken 21:30.

Gratis

Sankthansfeiring på Dunkebekk 2016

Tradisjonen tro arrangerer velet sankthansfeiring 23. juni klokken 18:00.

Gratis

Båtkortesje i Stavern

I Stavern har vi Norges flotteste båtkortesje! Vi har sjekter du aldri har sett maken til og maaaaange båter med glade mennesker ombord. Vi har RS Stormbull i front - og vi har premier i flere kategorier! #finestpyntetbåt #morsomstebåt #båt Vi møtes i havnebassenget og presis kl 1800 starter kortesjen. Vi følger Stormbull på en runde tilpasset vær og vindforhold. I år har vi også besøk av NRK som skal sende fra Stavern - Norges beste sommerby! Det hele kan du se på NRKs nett-tv fra klokka 12 og så blir godbitene samlet på NRK1 i en hel time fra klokka 21.30. Etter kortesjen legger Kystlaget til rette for en tradisjonsrik St Hans feiring på Fyrbrygga - for hele familien. Inviter med deg venner, kjente og ukjente til en minnerik St hans i Stavern - på denne lyse midtsommerkvelden. // Kystlaget Fredriksvern, Stavern Båtforening, Fredriksvern Verfts Venner, RS Stormbull, Stavern Vel Arrangementsbildet er velvillig lånt ut av Roy Myrland/langsveien.no

St. Hans aften på Ulvøtangen 2016

Vi samles til stor felles St Hans feiring på Ulvøtangen i år også! Vi har varme griller fra kl 18.00. Ta med mat og godt humør! Som så mange ganger før, samles hele menighetsfamilien på Ulvøtangen, sammen med Betel Nøtterøy, til hyggelig St.Hans feiring! Det blir mulighet til å gå en natursti og ellers hygger vi oss i god prat rundt grillen. Ta gjerne med deg stol og bord, hvis du ønsker det. Vi tenner et stort St.Hans bål på odden utover kvelden. Vel møtt!

Gratis

Sankthansfeiring på Sandodden 2016

Vear og Rakkevik Vel arrangerer også i år sankthansfeiring på Sandodden. Bål og aktiviteter for de minste! Griller tennes kl 17, bål kl 19.

Gratis

Sankthanskonsert

Sankthansaften spiller Thomas, Øyvind og Tore midtsommermusikk på terrassen på Spiseriet fra kl 18:00 og et par timer. Velkommen!

Gratis

St. Hans aften i Badeparken 2016

Salg av mineralvann, kaker og kaffe fra klokken 17:00. Hoppeslott for barn. Bålet tennes klokken 21:00.

Gratis

Sankthansfeiring på Torødstranda 2016

Sankthansfeiring på Torødstranda i år også! Grillene er varme fra klokka 17, så ta med det du vil spise og drikke, og kanskje noe å sitte på.

Gratis

St. Hans feiring på Krukestranda 2016

Velkommen til tradisjonell St. Hans feiring på Krugestrand på Hvasser torsdag 23. juni. Fra kl 18.00 er det varme griller og muligheter for sosialt samvær for små og store. Ca kl 19.30 vil det være leker for de minste med premier. Og kl 21 tennes bålet.

Gratis

St. Hans i Melsomvik 2016

I samarbeid med Stokke kommune ønsker vi velkommen til tradisjonell St Hans-feiring og offisiell åpning av det nye toalettbygget på stranda i Melsomvik! Program: 17:30 - Båter som skal være med i kortesje samler seg. Grillene er klare og Crêpes de France selger pannekaker. Folk på land samler seg ved toalettbygget. 17:45 - Velkommen ved leder av Melsomvik og omegn vel, Lars Erik Bakke. 18:00 - Båtkortesje starter. Korpset Vårt spiller. Underholdning utover kvelden. 21:00 - Bålet tennes nede på odden mellom stranda og stupetårnet. 23:00 - Slutt. Vi oppfordrer alle til å ta med stoler og bord, samt grillmat for de som vil benytte seg av felles griller. Crêpes de France selger deilige pannekaker fra den koselige røde vognen sin. Det vil være kiosk i regi av vellet, så husk nok kontanter eller bruk mCash mobilbetaling. Parkering: Vi gjør oppmerksom på at det ikke er tillatt å kjøre ned til strandområdet og ber om at dette respekteres. Siden det ventes mange besøkende oppfordrer vi alle som kan å komme til fots. For de som ikke har mulighet til å gå hele veien, er det parkeringsmuligheter på Melsom videregående skole, Melsom skole og i båthavna. Ta kontakt med Melsomvik og omegn vel for handikap-parkering. (Innboks på Facebook eller melsomvikvel@gmail.com) Da gjenstår det bare å ønske alle hjertelig velkommen! Med vennlig hilsen styret i Melsomvik og omegn vel.

Sankthansfeiring på Lillebogen

Bogen og Ulvika velforening ønsker velkommen til St. Hans feiring på Lillebogen ved båthavnen på Vallø (Surka), torsdag 23.06. Grillene tennes kl. 17. Vi ønsker at dette skal bli en feiring hvor barna står i fokus så derfor tenner vi bålet FØRST av alle, kl. 20. Har du materialer liggende, så kan disse leveres tirsdag kl.17-19 på stranden. Husk IKKE impregnert materiale, IKKE materiale som er malt og selvsagt ingen malingsspann og lignende. Ta med mat og drikke og kom! Har du stoler og bord ta det med hvis du har mulighet. Det vil bli lagt til rette for lek, fotball, krabbefisking og andre aktiviteter. En luftig overraskelse venter barna. Har du eller spiller du trekkspill, gitar eller noe annet som skaper stemning, så ta det med. Håper vi sammen kan ta opp igjen gamle tradisjoner, og få til en hyggelig kveld for både store og små.

Sankthansfeiring på Østre Bolæren 2016

Velkommen til Sankthansfeiring på Østre Bolæren! Vi innvier den nye cafeen ved brygga. Det blir mat, musikk, dans og bål!

Gratis

Velkommen til St. Hans-aften på Cafe Jarlsø

Her blir det St. Hans-bål og brygge dans. Det er fare for trekkspill musikk og garantert mye moro. Vi anbefaler å holde en viktig Tønsberg tradisjon ved like. Ta fri St. Hans dagen. Baren stenger kl 03.00. Dette blir om mulig enda bedre enn påskens afterski. Vi serverer Skaldyrtallerken til kun kr 290,- fra kl 19.00 Bordbestilling SMS 908 77 209.

Sankthans-feiring på Ringshaugstranda 2016

Romeo Klive spiller fra klokken 19 til 23 ved kiosken. Sankthansbålet tennes klokken 22. Rent trevirke kan leveres/tilkjøres fra og med tirsdag og til torsdag kl 14.

Gratis