Hopp til innholdet Hopp til hovedmenyen Hopp til bunnmenyen

Synes du kalenderen er tom? Finn ut hvorfor vi ikke kan hente arrangementer fra Facebook.

Sankthansfeiring 2017 i Tønsberg og omegn

Her er en oversikt over 22 arrangementer på Sankthansaften.
Vi vil gjerne ha tips om flere arrangementer, send oss en mail eller gi oss beskjed på Facebook-siden vår.

St Hans aften på Ulvøtangen 2017

Vi samles til stor felles St Hans feiring på Ulvøtangen i år også! Vi har varme griller fra kl 18.00. Ta med mat og godt humør! Ved regn, samles vi i kafeen på Betania. Vi griller utenfor. Som så mange ganger før, samles hele menighetsfamilien på Ulvøtangen, sammen med Betel Nøtterøy, til hyggelig St.Hans feiring! Det blir mulighet til å gå en natursti og ellers hygger vi oss i god prat rundt grillen. Ta gjerne med deg stol og bord, hvis du ønsker det. Vi tenner et stort St.Hans bål på odden utover kvelden. Vel møtt!

Gratis

Sankthans på Gamle Total

I Norge knyttes sankthans til tradisjonell markering av sommersolverv og midtsommer. Særlig sankthansaften feires som en folkelig, ikke-religiøs sommerfest kvelden 23. juni, mange steder med store sankthansbål hvis været tillater det. Her på Gamle Total skal det også være feiring. Ikke alle vil eller kan reise på vannet sankthans, derfor lager vi vår egen sankthans feiring i byen (uten bål). På Hovedscenen stiller Vestfold Blues & Rock klubb opp med "Ramon & the GoGo dancer (ca 22.00) ID 20 år. CC 150.- Vi setter opp griller ute som alle kan benytte, så ta med din egen grillmat å feire midtsommer med oss. Velkommen til en hyggelig sammenkomst.

Sankthans-standup ute på Plan B

juni er det klart for Sankthans-standup ute på Plan B i Tønsberg. Showet er en del av en større sommerturné for humorgruppa Hjelp, vi skal på turné, med tønsbergenseren Marius Thorkildsen som lokal ledestjerne og konferansier for kvelden. Kom for en morsom kveld med humor, sol og gode venner! Komikerne du får se denne kvelden er: Marte Grevle Victor Lorentzen Emilie Kristiansen Monika Kongshaug Hallvard Dyrnes Per Berg Merethe Lindstad Dørene åpner kl. 16:00 Showstart kl. 19:30 Billettpris kun standup 150 kr + avgift Billetter finner du her: https://tikkio.com/tickets/2966-sommer-standup-pa-plan-b 18 års aldersgrense. Velkommen! Showstart er 19:30.

St. Hansfeiring 2017 på Cafe Jarlsø

Velkommen til St. Hansfeiring på Cafe Jarlsø. Vi byr på god mat og drikke, festspillmusikk, "bål og bryggedans".

St Hans 2017

Som tradisjon tilsier blir det St Hans feiring ved Grendehuset. Grillene vil være varme fra kl 18 ca. Det blir salg av kaker, saft og kaffe. Ingen St hans uten krabbefiske for barna, det vil bli en liten premie. Ta med bord/stoler så ses vi.

Katalysator live - St.Hansaften 2017 på Naustet

Katalysators eneste konsert i nærområdet i sommer! Kom og tilbring årets lyseste kveld sammen med oss i idylliske Åsgårdstrand. Med St.hansaften på en fredagskveld, og med utsikt over både sankthansbål og hele Oslofjorden fra scenen og uteplassen på Naustet pub i Åsgårdstrand, ønsker vi alle velkommen til en skikkelig feiring og rock'n roll inn i den norske sommeren. Dette er bandets eneste stopp her i området denne sommersesongen, og vi håper å se både gamle og nye venner forran scenen. Velkommen!

Sankthansfeiring i Melsomvik

Ta med hele familien på årets sankthansfeiringen i Melsomvik!! juni blir det moro for barna med TROND med HAMMER`N fra NRK SUPER og redningsskøyta Elias. Senere på kvelden kan alle oppleve noen av Norges største artister som Paal Flaata (fra Midnight Choir), Einar Flaa og Pål Angelskår (fra Minor Majority). Fri inngang for barn under 15 år i følge med foreldre. Vi selger 200 stk EARLYBIRD BILLETTER til kr.199. Billetter kjøpes på Ticketmaster.

Sankthansaften på Fjærholmen 2017

«The Shades» spiller klokken 19:00 og bålet tennes ca. 21:00. Kiosken er også åpent ekstra seint denne kvelden og det finnes pølser, toast, soft is m.m.

Gratis

St. Hans i Åsgårdstrand 2017

St. Hans aften i Badeparken 2017. Bål tennes klokken 21.

Gratis

St. Hans feiring i Melsomvik 2017

På grunn av størrelsen på arrangementet har Naturevibes i samarbeid med MV tatt på seg ansvaret for arrangementet. For dere som ikke ønsker å gå inn på området vil det være mulig å være på plattingen hvor feiringen har vært de tidligere år. Men hvis du ønsker så: Ta med hele familien sankthansfeiringen i Melsomvik!! juni blir det moro for barna med TROND med HAMMER`N fra NRK SUPER og redningsskøyta Elias. Senere på kvelden kan alle oppleve noen av Norges største artister som Paal Flaata (fra Midnight Choir), Einar Flaa og Pål Angelskår (fra Minor Majority). Fri inngang for barn under 15 år i følge med foreldre. Vi selger 200 stk EARLYBIRD BILLETTER til kr.199. Billetter kjøpes på Ticketmaster.

Sankthansfeiring 2017 på Borre

Nok en gang har Borre Vel gleden av å invitere til Sankthansfeiring på Prestegårdsstranda – fredag 23. juni. Bålet tennes rundt kl 19.30 av representanter fra Borre Vikinglag. Vi håper så mange som mulig vil være med å feire sammen med oss. Ta med stoler, bord, god mat, grill og annet du trenger. Inviter også familie, venner og bekjente til en hyggelig kveld. I tillegg til en hyggelig feiring blir det arrangert noen HOPP-aktiviteter.

Båtkortesje i Larviksfjorden St Hans 2017

Båtforeningene rundt Larviksfjorden, seilforeningen og Kystlaget Fredriksvern har blitt enige om å arrangere felles båtkortesje St Hans med samling utenfor Revet i Larvik kl 1730 - 1800 og start kl 1800. Kortesjen ventes å passere Stavern kl 1845. Tradisjonen tro, passerer kortesjen Kysthospitalet for så å returnere tilbake til Stavern, over fjorden mot Hummerberget og videre innover for å passere Tollerodden, Pakkhuset og Farris Bad og avsluttes utenfor Langestrand. Lederbåt for kortesjen vil være redningsskøyta Stormbull. Reserve båt i tilfelle redningsoppdrag er Spjærøy (tomastet tre-skøyte). MS Viksfjord med gjester henger seg også med. Vi oppfordrer båteiere til å invitere med seg kjente og pynte båtene litt ekstra. Hva med innslag fra kor, korps, trekkspill og lignende som kan skape god St Hans stemning?

St. Hans-feiring på Østre Bolæren 2017

For å markere kommende Færder kommune og Færder nasjonalpark inviteres våre innbyggere til felles St. Hans feiring på Østre Bolæren fredag 23. juni 2017. Kiosken og restaurant Kompasset er åpent for servering. Det blir live musikk og bryggedans fra kl 18:00. St. Hansbålet tennes kl 19:30. Bolærne-ruten St.Hansaften: Fra kanalbrua Tønsberg kl. 09:00 / 11:00 / 16:00 / 18:00 / 20:00 / 21:30 Retur fra Bolærne kl. 10:00 / 12:30 / 17:00 / 18:45 / 20:45 / 22:30 Det er 20% rabatt på billettene denne dagen: Familie t/r 280 kr Voksen t/r 140 kr Barn t/r 80 kr Ingen honnør på ekstraturer, kun ordinær. Fergepassasjerer får tilbud om italiensk pizza + drikke (mineralvann) for kr 150,- Velkommen!

Gratis

St. Hansfeiring 2017 på Torødstranda

Tradisjonen tro blir det også i år St. Hansfeiring på Torødstranda! Grillene er varme fra kl 17, så ta med mat og drikke og det du vil sitte på. Vi håper på å tenne bål kl 19, men trenger planker eller lignede for å få til dette! Det er viktig at det det er materialer uten spiker

Gratis

Bursdagsfest!

Hurra, vi fyller 6 år på selveste St.Hansaften! Vi skal feire dagen både fredag og lørdag. Det vil bli servert deilig bløtkake med kaffe og råbra tilbud på mye av sesongens varer :-) Husk at nå har vi kun en butikk, i Grand Park Handelssenter, Vestveien 644 Håper vi ses!

Speiderkiosken Tenvik brygge åpner St. Hans-aften

Den lokale speidergruppa åpner sommer-kiosk på Tenvik brygge med salg av is, brus, varme drikker, snacks, enkel varm-mat. Noen ganger har vi nystekte vafler :-)

St. Hans Bryggedans

Varme griller fra kl.19.00 .Ta med grillmat og drikke. Trubadur Christoffer Hole spiller fra kl 21.00. Cover 150.- Barn gratis Velkommen

Sankt Hans feiring på Lillebogen 2017

ST. HANS FEIRING PÅ LILLEBOGEN Bogen og Ulvika velforening ønsker velkommen til St. Hans feiring på Lillebogen ved båthavnen på Vallø (Surka), fredag 23.06. Grillene tennes kl. 17. Vi ønsker at dette skal bli en feiring hvor barna står i fokus så derfor tenner vi bålet FØRST av alle, møtt opp tidlig! Har du materialer liggende, så kan disse leveres på stranden. Husk IKKE impregnert materiale, IKKE materiale som er malt og selvsagt ingen malingsspann og lignende. Ta med mat og drikke og kom! Har du stoler og bord ta det med hvis du har mulighet. Det vil bli lagt til rette for lek, fotball, krabbefisking og andre aktiviteter. En luftig overraskelse venter barna. Har du eller spiller du trekkspill, gitar eller noe annet som skaper stemning, så ta det med. Håper vi sammen kan få til en hyggelig og uforglemmelig kveld for både store og små.

Sankthans-feiring i bakgården

Vi på Standard Kafe inviterer til grilling i bakgården. Gratis arrangement, og vi står for grilling og servering av mat fra kl. 18. Ta med venner og familie og ta turen innom for en herlig sankthans-feiring!

Gratis

Sankthans feiring 2017 i Sandesund

Velkommen til tradisjonell Sankt Hans feiring i Sandesund:) Bålet tennes klokken 21.00. Varme griller tilgjengelig fra klokken 18.00 Håper vi ser mange små og store til denne kvelden! VELKOMMEN:)

Gratis

St Hans feiring på Sandodden 2017

Servilt tradisjonen tro St Hans feiring på Sandodden i regi av Vear og Rakkevik Vel. Grillen tennes kl 16.45. Bålet tennes kl. 18.30. Vi trenger litt hjelp med bålet i år. Det er ønskelig med paller og annet som brenner raskt da vi ikke har mulighet til å stå bålvakt utover kvelden.

Gratis

Sankthansfeiring 2017 på Ringshaug

Vi kan opplyse om at RGV har booket Romeo Klive til å spille selve sankthansaften. Musikken starter klokken 19:00 fredag 23. juni. Båltenningen er klokken 22:00. Vi gleder oss:)

Gratis